לרחל נשמה

רומי1770

New member
לרחל נשמה ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

שלום לך יקרה אני מניחה שזה היה מיותר לכתוב מה שכתבתי. עזבי, אני כבר שכחתי,לא צריך לעסוק בזוטות... צריך להמשיך הלאה, ולא להתקע... אני לא קטנונית ולא שומרת טינה,(בין התכונות היותר טובות שלי...) הרי יש מספיק צרות גם בלי זה.... בואי נשמור את האנרגיות שלנו לדברים פרודוקטיבים יותר שתינו יודעות בדיוק מה באמת חשוב... רומי

רומי-יקרה

ממש לא מיותר, ואצלי כלום לא נשכח, (זו אולי מגרעה שלי). אני חייבת לבדוק את זה, לא אנוח בשקט(רק לא עכשיו בגלל מצבי), ואם צריך אני אתנצל לפני כולם, אני כזו לא אוהבת לפגוע באנשים בטעות. אני כבר אדבר איתך באיסיקיו, אבין איפו פגעתי בך, ואני רק מקווה שלא אגלה שמישהו השתמש בשמי בפורום אחר, בעצם אם כן אשמח מצד אחד(זה רק יהווה לי טיעון משפטי חזק בבוא היום). אני עומדת תמיד מאחרי דברים שאני עושה בחיים, טובים וגם רעים. מבטיחה לבדוק רחל-נשמה בכל מקרה שיהיה לך יום נפלא

עכשיו שהבנתי את האמת אני רוצה

להסביר אותה כמו שהבהרת לי באיסיקיו, כי שמי ויושרי חשובים לי מאוד. את כתבת בפורום אחר לחלוטין בכינוי "שחף". בתקופה שפה "נסיכת השחף" נחשפה, אני השארתי לה הודעות קשות שבשבילה ולמעלליה זה היה עדין מידי , ובדקנו יחד היום אני קראתי לה תמיד "נסיכת השחף", אך היו חלק מחברי פורום סהר שקראו לה בקיצור "שחף". אנשים שכותבים וקוראים את הפורום שאת כתבת בו בזמנו, באו גם לפורום של סהר, וראו את סיפור חשיפת "נסיכת השחף", והניחו שמדובר בך. באו לפורום שאת כתבת ותקפו אותך. יקריתי אם נפגעת בגלל רוע לב של אנשים, או הסקת מסקנות מוטעית של אנשים אין לי אלא להצטער על כך. אבל עכשיו אני מקווה שאת מבינה שאני בשום אופן לא אשמה בזה, אנשים אחרים פגעו בך. בכל מקרה מתנצלת על טמטומם של אנשים. רחל-נשמה

למעלה