לרחל,

עצמי

New member
לרחל,

אני מאד מקווה שאת קצת יותר טוב היום... מתחילה לחזק אחרים, ואולי מתחזקת תוך כדי... מקווה שלא פגעתי בך במשהו כשעניתי לך שוב בשרשור הקודם... אני באמת מאמינה שעם כל זה שזו הרגשה לגיטימית - היא תסתדר ותחלוף. בידידות, עצמי

עצמי יקרה שבת שלום לך :cool:

היום טיפה יותר טוב כלפי חוץ כן, ככה זה אצלי, אחרי לילה הנשמה מרגיעה, המחר קל יותר. כמעט תמיד כלפי חוץ, תוך יום או אפילו שעות הבכי העמוק הופך לצחוק,התמוטטות יכולה להפוך אושר עצום, עד שלפעמים אחותי היתה אומרת לי , בעצבים, את לא נורמלית את צריכה פסיכאטר דחוף.:))) הבפנים, העצב, הצער, הכאב לרוב לא משתנה כל כך מהר, לפעמים שבועות , חודשים ושנים, פשוט סוגר את עצמו מחדש, נמנע מחדש מלהתבטא כלפי חוץ, חוזרת להצגה של הכל נפלא, אני החזקה. אני אחזור לשי ואחזור לשחק את המשחק של קשה לי א, קשה לי ב, אבל (לא כואב לי א, כואב לי ב). עצמי לא רק שלא פגעת בי, בהחלט חיזקה אותי תמיכתך, ואני מאוד שמחה שנשארת פה כמו שהבטחת לי, בעבר. את תומכת , ומחזקת פה הרבה אנשים, ואני קוראת את הכל, גם אם לא מגיבה, ולפעמים מתחזקת דרך הקריאה הפאסיבית. שולחת לך חיבוק מהלב (((((((((((עצמי)))))))) תודה לך יקירה שבת מלאת שלווה באהבה רחל-נשמה

למעלה