לריקי ולהדס

איריסשפ

New member
לריקי ולהדס

זו שוב אני הנודניקית אי שם בהתחלה של נוכחותנו בתפוז ריקי העלתה 2 קבצים של מספרים בעיתון הקבצים האלה לא נמצאים בארכיון. אני אישית מצאתי אותם (למרות שאנחנו כל הזמן תקועים על דף 6) אבל כדאי לבדוק ולעדכן למה הם לא נכנסו (החלק הזה הוא בעיקר להדס) ריקי - איך עשית את הרקע של כל כרטיסיה האם זו הוספת תמונה של עכבר לתיבת טקסט או שזה משהו יותר מורכב ? אני רוצה לדעת איך להכניס גרפיקה במקרה שאני עושה 2 כרטיסיות על אותו עמוד המון תודה מראש לשתיכן איריס

תשובה

אנחנו לא תקועים על דף שש כל הזמן. שימי לב שאם תלחצי על לחצן הגלילה של הדפים- תראי שיש שם גישה לארכיון הדפים של הפורום.

amr riki

New member
תשובה לאיריס

איריס , ערב טוב . את הרקע לכרטיסיות הורדתי מתוך תוכנה שיש לי במחשב - תוכנה של קליפארט. העכבר היה כבר משולב בתוך המסגרת . הכי פשוט לבחור רקע מתוך מסגרות , לעלות עליו עם תיבת טקסט , לכתוב את התוכן ואז לבטל את מסגרת תיבת הטקסט . אם את רוצה אני אנסה לשלוח לך כמה רקעים ומסגרות מתוך האוסף שלי . רוצה שאשלח לך לאיימל האישי או להעלות אותם כאן ? ריקי

amr riki

New member
המשך תשובה לאיריס

איריס , אני מצרפת קובץ ובו מסגרות . מקווה שתמצאי בהם שימוש . כתבי את הטקסט , עלי עליו עם המסגרת . לחצי קליק ימני על המסגרת בחרי סדר אל מאחורי הטקסט . אז הטקסט יעלה על המסגרת והיא תשמש כרקע . ריקי

איריסשפ

New member
לריקי

אלף תודות אין מילים בפי עוד לא הספקתי לענות וכבר שלחת אין כמוך אלף אלפי תודות ממני

amr riki

New member
לאיריס

תודה . הרי זו מטרת הפורום . תהני לך . בהזדמנות אשלח עוד רקעים . היה כדאי שתצייני מה תוכן הטקסט או לאיזה נושא נחוץ לך רקע ואז אנסה למצוא רקעים שיתאימו לתוכן . שבת שלום ושקט על כל עם ישראל . ריקי

ריקי מקסים.. כשיהיה לך זמן

אולי באמת תעלי כל פעם רקעים בנושאים שונים על פי מיון שאת עושה כולנו כאן סומכים על המיון שלך

למעלה