לריקי שלום!!

לריקי שלום!!

קודם כל רציתי לכתוב לך תודה! תודה על ההתעניינות באמת... שלומי נעשה יותר טוב ואני חוששת שזה בגלל המשקפיים.. בואי נאמר- תמיד היו לי משקפיים כן, מכיתה ו' גילו שאני לא רואה הכי טוב... ובכיתה ח' חידשתי את העדשות ואת המשקפיים ושמתי אותם רק חצי יום .. זאת אומרת חצי יום (בבית הספר ) לא שמתי אותן, ובשאר היום כשהייתי בבית (אם..) אז שמתי אותן.. וכנראה שבאמת די זלזלתי והראיה הלכה והחריפה... כל הזמן אנשים העירו לי שכשאני מסתכלת למרחק אני מצמצמת את העיניים שלי ושזה ממש לא טוב שאני לא שמה אותן... ואמא לקחה את הענין ברצינות (וטוב שכך..) והלכנו לרופא עיניים.. (כי גם יש לי/ תמיד היו לי דלקות בעיניים) ואז הרופא אמר לנו שאני צריכה משקפיים חדשות בדחיפות וגם שהמספר שלי עלה.. והיום- אחרי שבוע עם משקפיים אחרות שאני רואה איתן טוב, אני גם מרגישה נפלא וקצת נבוכה.. (למרות שאני יודעת שאין לי ממה, אני פשוט צריכה לעבוד על זה יותר..) והיו לי כמה כאבי ראש אבל שמתי לב שהם פחתו מאז הטיפול אצל אלישוע והרכבת המשקפיים החדשות שלי. ובהקשר לענין האף- אני לא שמה טיפות אף, אלא נוטלת כדורים למניעת נזלות.. (שד"א- נוסידקס - גורמת לכאבי ראש עצומים). אני יודעת שזה משבש את הטיפול ההומואפתי (למרות שנטלתי 2-3 טבליות..) אבל פשוט באמת לא יכולתי לסבול יותר את המצב ולא יכולתי להתאפק. הבנתי שפגשת את אמא שלי ודיברתן (במאפיה...!?) וכמו כן אמרת לה שאני חייבת להתאפק! (וכך אעשה!!) כי זה באמת נכון. אני מאוד מצטערת על כך שהגעת למצב של כמעט אישפוז אך אינני מבינה- איך הגעת למצב הזה? כמה זמן הוא נמשך? ומה עשית ? אשמך לדעת את התשובות.. וסליחה שאני מחזירה לך תגובה רק עכשיו פשוט לא יצא לי להתחבר ....

למעלה