לרמי ושאר ספקנים

שירלי 103

New member
לרמי ושאר ספקנים

רמי ניצחתי כי הגיע לי ואף אחד לא עשה לי טובה. צריך לדעת להפסיד בכבוד וגם לנצח. לידיעתך עשיתי שימוש רק בחומר שנאמר במסגרת התחרות והרשתי לעצמי לומר שהבת שלך חושבת שאתה עצבני ורגזן כי כל בת חושבת את זה על אביה. אם תעשה חושבים תראה שיכולתי ללכת על קו אחר ונמוך בהרבה. ולכתוב בפורום מתוך התמרמרות שאני שמנה זה בהחלט מתאים לאיש קטן ואני הרי יודעת שיש לך הרבה יותר מזה... עצתי אלייך לא לסגור דלתות בחיים כי אנחנו עוד עשויים להפגש ואני לא רוצה לזכור אותך כאיש קטן וקטנוני. ולשאר המתמודדים הרבה בהצלחה כדאי שתזכרו שבאנו לשחק משחק ולשחק אותו בכיף. בהצלחה!!! מחכה לכם בגמר הגדול.

ירון צט

New member
הכי רחוק שתגיעי זה להיות "ציפורה"

כ"כ רצית לנצח אתמול, אה? תאמיני לי שמעו את זה בכל רגע. ירדת נמוך, היית לא מקצועית, ומעל הכול צבועה שירלי - את לא מעניינת!!!!! תחזרי לקמפוס רמי, אנחנו איתך. בהצלחה

just2click

New member
שירלי, אני איתך!

הקשבתי לכל התכנית אמש. שירלי היתה פשוט יותר טובה. גם אסרטיבית, גם רהוטה, גם שקולה ואפילו מנומסת יותר. הקטע עם התחקיר היה נהדר, גם השאלות שהצגת לרמי היו לעניין והצלחת להוציא ממנו חצאי התנצלויות שלא ממש עשו את העבודה מבחינתו. לגבי עניין הבנות שלו, בתכנית הראשונה שבה רמי הוצג התקשרו מההפקה אל בנותיו ודיברו עם הצעירה שבהן (סתיו) שאמרה בדיוק את מה שציינת בתחקיר (מה שאומר שיכלת בעצם להשתמש במידע הזה בלי ממש לשאול אותו או את בתו). סליחה, אבל אבא שמבלה את לילותיו ב TLV כשסביבו בנות בגיל של בתו הבכורה (אילאיל) לא ממש עושה לי את זה. נשמע כמו (וסליחה מראש על ההתבטאות) אשמאי זקן שמנסה בכל כוחו להתלות בקרנות המזבח של הנעורים. אין לי עניין עם חייך רמי, אבל השימוש שעשית אתמול בקטע של הצדקה (שאני מאמין שהוא אוטנטי) רק פגע בך. אני חושב ששירלי ניצחה ובצדק. אמנם משימת מוקד השרות שלה היתה גרועה למדי אבל הפקת האייטם, הראפ והראיון איתך סגרו עניין. לפחות תקבל את זה כמו גבר!

רמי 103

New member
סליחה ב tlv כבר היית?

כנראה שלא. כי אם היית שם היית יודעת שפרט לנשים צעירות יש שם גם נשים מבוגרות וגבריחם מכל הגילאים. נמאס כבר מהניכוס הזה שלכם כאילו המועדונים הם מקום לצעירים בלבד. wake yp - החיים ממשיכים גם אחרי גיל 25, ולא כל מי שמבלה במועדונים שיש שם נערות בגיל של בתו הוא אשמדאי זקון. זה רק מראה מאיפה אתם באים לקטע הזה, ועל זה הצרתי. צביעות ורעות רוח - לא במקומותינו.

euro2004

New member
עזוב אותם רמי..הם זולים כמו

המניפולציות של שירלי... אבל הזהרתי אותך יום לפני לעשות לה מניפולציות ולהיזהר ממנה היא נחש

just2click

New member
I'm wide awake

שלום רמי, אומר לך מדוע אתה מצליח להוציא ממני תגובות. אתה לא דופק חשבון ומלכלך פה על מתמודדים חופשי וכשמישהו מעז לבקר אותך אתה מתפרץ? ידידי, רעות רוח אתה מפיץ סביבך ללא סיוע. זכותי כמאזין להגיב. הפוסטים שלך בפורום וגם מה שמבצבץ מבין השורות של השידורים (וגם ממתמודדים אחרים) הוא שאתה לא בוחל בכלום ומלכלך ולא מתבייש אז למה אתה נפגע ממאזין? תחשוב על זה!

writer12

New member
דיברת על אריאלי?תראה איך אתה כותב..

רמי לך הביתה - אבל באמת לך כבר. עלאק סופר..סע איש...סע. משה.

רמי 103

New member
תגיד, משעמם לך?

לך חפש עץ אחר לטפס עליו. אני יודע בדיוק מי אתה ומאיפה אתה בא. אל תשחק לי אותה אובייקטיבי. ביקשתי ממך יפה לרדת ממני ולהתרכז במתמודדות שעדין בתחרות. אל תתן לי להראות לך את היכולות הוורבליות האמיתיות שלי. די, נגמרה התחרות. שירלי ניצחה. תהיה מרוצה בשבילה ותפסיק עם השמחה לאיד הפאטטית שלך.

writer12

New member
מי זו שירלי?

רמי אתה מצחיק אותי כי אתה מדבר כאילו יש לי מושג מי זה מתמודד זה או אחר באופן אישי - אני לא מכיר את שירלי ולא אותך ולא את מירב - סתם חווה את דעתי. ואולי די לריב איתי כאן - במקום לכתוב לי לך תעיר את הליצנים ב103 שיקחו אותך לתוכנית לילה - כי אני אומר לך באחריות אני המאזין הראשון ולא היחידי שיהיו לך כאשר זה יקרה. יאללה כולה רציתי לתת תגובה ביקורתית כי זה מה שהיה לי להגיד. רמי אתה עולה ב1000 מונים על מירב סתם שתדע בלי קשר, פשוט ההתפצלויות של הזוגות בתחרות נפלה ככה. תגיד לי ונראה לך שאת הטמטום של אל והים הזה אהבתי? להוריד מכנסיים בשידור..? זה היה גועל נפש ואני בטוח שלא הייתי היחידי שחשב שזו פרובוקציה מהסוג הנמוך כמו זו שעושה עופר שכטר באקזיט עם הישבן שלו מול המוני ילדים בפארק פרס חולון למשל. משה.

רמי 103

New member
שירלילי.

תגיד משה, אם אתה לא מכיר לא את שירלי ולא את מירב אז איך אתה קובע שאני עולה ב 1000 מונים על מירב? אני מודה לך על העצות הטובות, ועל הכנסת בנותיי לקלחת הדו-שיח + הרחמים הגדולים שלך על האבא האידיוט שלהן אני מאחל לך רק טוב, והמון אהבה. אתה תצטרך אותם מאד. חייה בטוב משה. ונסה לחשוב מי היה פה מגעיל מבינינו. שלך בכל לב רמי

סלולית

New member
איזה כיף להתפלש בגועל וברפש

חשבתי שהנהלת האתר אמורה לדאוג לנקיון ולסינון וואט אבר אפשר לחשוב כבר על מה רבים פה ביקורת עניינית תחלחל טוב מהשתלחות אוילית

שחר 103

New member
יאללה! תורידו את השרשור בהגעיל הזה!

כמה אפשר לזיין ת'שכל כמה אפשר לדבר דיבורי סרק, מילא היה משהו מהתחרות עם בשר, אבל בקושי עצם יש פה... אז חאלס יא מעפנים, ווד יו?

writer12

New member
הבהרה לטובת רמי :)

כשאני אומר מי זו שירלי או מירב.. אני מתכוון שאין לי אף היכרות אישית אליהן או לאף מתמודד - לפיכך אין לי מאוד אובייקטיבי ולכן לדעתי אתה מתאים יותר ממירב. הכונה היתה שאני לא מכיר אותן אישית, את בנותיך אתה הכנסת לקלחת - הבאת אותן לשידור ולא הפסקת לברבר על כך - ואתה זה שקיללת את אחותי (דרך אגב). אהבה יש לי תודה לך. משה.

למעלה