לרמי מנהל האתר שלום...

NaughtyBoy

New member
לרמי מנהל האתר שלום...

אני ועוזר שלי עובדים עם ד"ר קובי עזרא והיקמנו אתר אשר יתן יעוץ לספורטאים ברשת... אני אשמח אם תתן לי חוות דעת על האתר,הצעות לשיפורים ומה אתה ממליץ לשיפור,מכוון שהנך מומחה בתחום זה. בתודה רבה מאוד בר אביב. לחץ [URL='http://www.BodyBuilding.up.co.il'][URL='http://www.BodyBuilding.up.co.il']כאן[/URL][/URL] להגיע אל האתר.

gadmad

New member
יש הרבה מקום לשיפור

אתר מסחרי מאד, ללא שום מידע מועיל או חיוני, למתעניינים בתחום. בקיצור סתם חנות מקוונת.

NaughtyBoy

New member
אתה מוזמן לשלוח את כל הרעיונות

שעולות לך לראש לאי מייל שלי. או כאן בפורום.

אלי ו.

New member
קובי אמר לי שהוא נתן לך מאמרים

להכניס לאתר, איפה הם? חסרים לי הרבה מאמרים, קובי אדיר בנושא תזונה, הייתי רוצה לראות מאמרים שלו בנושא, לא כאלה שנכתבו כלאחר יד. תפריטים, ארוחות לפני ואחרי אימון, כתבות על ויטמינים ותוספים. אולי אפילו את תפריטי הגדילה והדיאטה של דרור (סתם רעיון) אולי הסברים (בגדול) איך לנתח בדיקות דם ולהתאים תוספים בהתאם. הסבר על התאמת תוספים למתאמן (למי עדיף להשקיע בחומצות אמינו מסועפות ולמי דוקא עדיף להשקיע באבקות גדילה, תוך הנחה שהתקציב מוגבל, הסברים על הפיזיולוגיה מסביב לחלק מהתוספים כמו קריאטין וכו´. בחנות התוספים הייתי רוצה לראות פירוט של תכולת התוספים (חלבונים.פחממות.שומנים,סוכרים, כל מה שכתוב על העטיפה) תראה הערך המוסף של האתר הוא קובי, וכרגע מלבד הפורום הוא לא בא לידי ביטוי. היות ואני יודע שהחנות הוקמה כבדרך אגב חבל שאנשים מקבלים את הרושם שזה אתר שבא לשרת חנות ולא ההפך. ביקשתי מרמי להכניס את האתר לקישורים של הפורום הזה רק בגלל הפורום (וגם בגלל שאני מחבב את קובי) בהצלחה, הייתי רוצה לראות שיפור באתר, מגיע לקובי.

NaughtyBoy

New member
חבר´ה האתר הוא בן 4 שבועות...

אנו מבטיחים שהוא ישתפר והיה בו כל מה שתירצו. ושוב אני ישמח לקבל בקשות באי מייל. תודה על הביקורת הבונה!

אלי ו.

New member
תראה, הטעות הגדולה ביותר שאתה וטל

עשיתם זה לדחוף את האתר בכל חור (בייחוד בפורומים של MUSCLE בשלב מסוים היה לי ממש לא נעים לראות את זה) לפני שהוא היה מוכן להצגה. ברגע שהיה לכם URL, כבר התחלתם לדחוף את האתר. אנשים באו, ראו והתאכזבו. עכשיו אתה בא ושואל מה דעתכם על האתר כאילו הוא מוכן. דרך אגב, הפורום הזה הוא בקושי בן שבוע, רשימת המאמרים שרמי כתב (והוא לא הוציא ספרים שאפשר לשלוף מהם מאמרים מוכנים) מקיפה יותר מכל המאמרים באתר שלכם. אז יאללה בר, תתחיל להקליד, תחזור כשיהיה לך משהו אמיתי להראות לנו. דרך אגב, תמונה יפה שלך באתר?

ilia

New member
תגובה

אולי זה ישמע קצת לא טוב אבל זה אתר ברמת ילד בן 10 בסדר הבנו שהאתר נועד להיות חנות למוצרים אבל עדיין גם חנות צריכה להראות טוב. לך לכל חנות של Amazon לתרופות או לכל חנות אחרת ותבין לבד איך האתר צריך להראות. ושוב שלא תבין אותי לא נכון זה לא שאני נגד זה שהאתר הוא רק חנות אלא שאם כבר חנות אז ברמה, כך גם יהיו קונים למוצרים שם.

gadmad

New member
מה בדיוק השכלתו של דר קובי עזרא

האם רופא? באיזה תחום? היכן למד? האם תואר הדוקטור מוכר בישראל?

אלי ו.

New member
קובי הוא רופא, למד בישראל וגם עשה

דוקטוראט בישראל. (הדוקטוראט שלו דרך אגב הוא על הורמון גדילה) הוא מרצה לפעמים בוינגיט, ומועסק ע"י מכון מור (בבעלות קופ"ח) כמרצה לנושא בריחת סידן. אני לא יודע איזה עוד תארים יש לו, אבל אני יודע שהוא מיעץ גם בנושאי רפואת ספורט, תזונה ופרמקולוגיה.

gadmad

New member
תודה..

כנראה הוטעתי, יש לי ידיד הטוען שהוא מכיר אותו ושהוא נשר מלימודי רפואה בשלב די מוקדם. טעות שלו אני מניח

למעלה