לרמי, שאלות

R-o-i

New member
לרמי, שאלות

אז ככה, קודם כל תודה על התוכנית שנתת לי. ועכשיו שאלות. מה זה הרחקת כתף עם משקולות ? מה זה כפיפת כתף עם משקולות ? רשמת לי אימון 1 ו אימון 2 האם לבצע את שניהם באותו היום ? או לחלק אותם לימים ככה אימון 1 ריצה אימון 2 מנוחה וכן הלאה ? תודה רועי

פירוט

הרחקת זרועות - ידיים בצידי הגוף הרחקת ידיים לצדדים וחזרה. כפיפת זרועות - ידיים בצידי הגוף הרמת הידיים לפנים וחזרה. לגבי האימונים: אימון1 - מנוחה - אימון2 - מנוחה ..... בהצלחה !

R-o-i

New member
תודה , אבל בעיה קטנה

התחלתי כבר להתאמן , אחלה אימון אני לא מרגיש את הידיים אבל אני לא יודע כמה זמן מנוחה לקחת בין סט לסט לקחתי 40 שניות בכפיפות בטן במקום 15 עשיתי 20 בכל סט ואחרי שאני מסיים את האימון הראשון אני נח משהו כמו 10 דקות ומתחיל את האימון השני, המקום שאני רץ בו זה הים , אבל בגלל המזג אוויר אין אפשרות לרוץ שם האם אפשר במקום לרוץ לקפוץ בחבל ? תודה רועי

אין בעיה !

מנוחה בין סט לסט צריכה להיות בין 60-90 שניות. בטן אין בעיה לבצע גם 20 - יפה ! לגבי האימונים ישנה אי הבנה להלן הפירוט: יום א´-אימון1+אירובי יום ב´-מנוחה יום ג´-אימון2+אירובי יום ד´-מנוחה יום ה´-אימון1+אירובי יום ו´-מנוחה יום שבת-מנוחה יום א´-אימון2+אירובי וחוזר חלילה, מנוחה בין אימון כוח לאירובי כשתי דקות. קפיצה על חבל זה לא תחליף לריצה (קורדינציה+שרירים נוספים) אבל זה יותר טוב מכלום !

למעלה