לרן או בעצם גם..
לגליה......

נאן

New member
לרן או בעצם גם..../images/Emo25.gif לגליה......

היי רן מה כותבים לחבר? שהחודש ימלאו שנה למותה של אשתו? החודש אני לא מביאה מחבת..... אני עושה לך הנחה... ואין בי רחמים זה שעת החסד... אני יודעת שמילים אולי לא יגידו כאן כלום. ולמרות שזה עדין טרי וקשה. אני מעריצה לך בעיניים סוגדות.... על הדרך שבו אתה שורד אני יודעת שאתה מחייך חיוך צדדי כאומר לי כאילו שיש לי ברירה..... אז זהו במצב של אין ברירה אנחנו הופכים לגיבורים בעל כורחנו... ואתה בניהם. אלף נשיקות ואלף חיבוקים בהם היתי עוטפת את שלושתכם. ונשיקה אחת באויר שתעוף למלעה למרום... עלעלתי לי בדפים לפני שנה. ואם הית כאן לצידי היתי אומרת לך תודה. על החיזוקים. על החום. שהיו מנת חלקי... בתקופה היא בה לא ידעתי מי נגד מי.... בהגיון הפשוט לפשט לי את הדברים בגלולות ההרגעה שלך... ואת חסרה לי...... חברה וירטואלית אבל חברה מיוחדת. אבל זה לא שינה את הקשר האמיץ הזה... לך אשלח נשיקה באויר...למלעה לשמיים. ובאשר לרן אז תדעי שהוא הכלאה של סופרמן +וונדרמן ולמרות שהוא מקטר..... מידי פעם..... והמחבת שלי חובט בו בראש...כשאני מצליחה לתפוס אותו. הוא עסוק מאוד.... הוא פשוט רן! נאן

ranvdb

New member
../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo25.gif

אין מה לומר אז... תקופת המחלה היתה שנה מדהימה ואוהבת והשנה האחרונה היתה שנת הפנמה ועכשיו הגיע הזמן לשחרר ולתת לה ללכת תודה לכל מי שתמך ועזר והיה איתנו וחוץ מזה זכותו של כל גבר לקטר (נא לא לקחת לנו את ההנאות הקטנות של החיים) כן שנה עברה ואפילו לא יום אחד והייתי שמח לו היתה חוזרת (מיד) ולוקחת את הפיקוד חזרה
הביצוע עלי... אז חזק ואמץ ולזכור שיש על מה להילחם ולהנות מכל יום שעובר (אבא תביא לי תקח לי תעשה לי ...אבא אבא...
)

תמר 26

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רן אין לי מילים להוסיף מעבר למה שנאן אמרה ברגישות ובחן. רק להגיד שהילדים שלך זכו באבא מקסים ומיוחד
באמת סופרמן+וונדרוומן, עם כל כך הרבה כח ודבקות במטרה, ועין טובה לראות את כל היופי
בטוח יש לך הרבה להתגאות בהם. (תקטר תקטר חופשי לא ידעתי שנהנים מזה...
)

ranvdb

New member
ממש שחרור

לקטר - לשחרר את הלחצים קיטור וזה אמיתי אני משתדל לחסוך את ה"קיטורים" מאנשים קרובים / שאני אוהב אז אני לא אקטר לכם... אני מפיל את זה על כל אלה שלא ממש אכפת להם אבל שואלים פרטים בשביל הרכילות הפיקנטריה וסתם כדי להרגיש שהתעניינו לאלה אני מספר הכל בצורה מפורטת (הם לא שואלים יותר אף פעם
) וזה נותן לי שחרור אמיתי (וגם קצת כיף) הילדים מקסימים אתמול הית לגדולה הופעה עם החוג ג'ז (חלק מסך כל הארועי סוף שנה) היה ממש נחמד רן

lili the one

New member
../images/Emo24.gif

הי רן, אמנם אנחנו לא מכירים - אך מעריצה את יכולתך להתמודד בדרך מוצלחת כל כך. מאחלת לך רק את כל הטוב שבעולם

למעלה