"לרפא את ההומוסקסואליות"

mor000

New member
"לרפא את ההומוסקסואליות"

לי קשה לקרוא את השורות האלו שנכתבו באחת הכתבות ב"וואלה" היום, מוזמנים לקרוא- http://health.walla.co.il/?w=/5010/1218645 את האמת שאני מרגישה רע, רע על כך שבשנות ה21 המושג הומוסקסואל הוא מושג רע, לא טוב, מחלה. לא רק בארה"ב זה קורה, כולכם ודאי כבר קראתם את דברי השטות וסלחו לי שאני קוראת לזה שטויות, של הרבנים בישראל... מה זה חשוב עם מי אדם הולך לישון בלילה? למה להתערב למישהו בחייו האישיים? מלבד זאת מה כ"כ רע בלהמשך לאדם אחר שבמקרה הוא גם בן מינך.... סלחו לי אבל נפגעתי בשם החברה ההומוסקסואלית בארץ, עצוב לי שאני חלק מהחברה האנושית שבה לא מוכנים לקבל את השונה מהם, חברה שנמצאת כבר בשנות ה21 ועדיין תקועה אי שם בעבר.... אנחנו חיים בתקופה פוסטמודרנית ולא ככה אנחנו אמורים לחשוב או להתנהג וצר לי על אלה שכן.

amit678

New member
זה פשוט בושה...

עצם ההתייחסות להומוסקסואליות כמחלה ולנסות לרפא את האנשים ממנה, למצוא לה תרופות...מי אמר שהומוסקסואליות היא מחלה? אולי בעצם הסטרייטים הם החולים? זה מבחינתי בדיוק כמו להגיד שלשנוא מתמטיקה זו מחלה ושכל האנשים שמחזיקים בדעה הזו ושונאים מתמטיקה- חולים. דווקא בימים אלו מקבלים יותר ויותר יפה את ההמוסקסואלים ובאמת מורגש איך אנחנו הולכים קדימה ולומדים יותר ויותר לקבל את השונה ולהיות סובלני כלפיו, ואם קטעים כמו שהדתיים לא רצו שמצעד הגאווה יהיה בירושלים זה צעד אחורה שיש אנשים שעוד לא מקבלים אותם אז פה שמדענים מתייחסים להומוסקסואליות כאל מחלה ומחפשים דרכים לטפל בה זה כמו לרוץ ריצת מרתון שלמה אחורה וזה פשוט עצוב שזה קורה...

R i s a

New member
מטופש.

ההפך הוא דווקא שבימים הקדומים המושג של גבר עם גבר לא היה דבר רע (אצל יוונים בעיקר) והנצרות הביאה אותו עלינו (אע"פ שגם בתנ"ך יש כביכול איסור, אבל זה יותר עניין של 'פרו ורבו' לדעתי - ובימינו אם אתה רוצה - גם אתה יכול). כל התופעה הזו של ריפוי "המחלה" זה בעיקר בקהילה הקתולית, ואני בטוחה שכולם מאוד בספק שזה עוזר - סוג של אקט נואש, זה לא מרכז גמילה פה.

ממש עצוב..

אני מכירה באופן אישי נשים שיש להם נטיות מיניות וזה לא עושה אותם פחות טובים מאנשים אחרים. אין לי שום בעיה עם דת,אבל ההתערבות הבוטה הזאת ברגשות של בני אדם עוברת כל גבול. יש לכל אחד בעולם הזה זכות לאהוב את מי שהוא רוצה,מתי שמתחשק ואיך שבא לו.(כמובן אם זו לא הטרדה מינית או משהו בסגנון..)

למעלה