לרפי ולבחור מקולמקס

לרפי ולבחור מקולמקס

כל פעם אותם זיבולי שכל כן מתכסים לא מתכסים אולי תסבירו לאנשים איך השוק עובד מה זה בין בנקאי מה זה ספק נזילות לגבי מי ששאל על ה 5000 דולר ברור שלא מתכסים כי אי אפשר זה עובר לתוך המערכת וקורה 1 משני דברים או שיש שחקן בבית שחושב ההיפך ממך והעיסקה מזווגת בינכם או שאתה מטרף לביקוש היצע קיים רק אם זה לימיט אם אתה משדר מרקט אתה מול הבית מה לעשות אין דרך אחרת

אגב בכל פעולת פורקס

שהיא בשוק האמיתי יש עמלה תרצו או לא תרצו זה המצב יש 2 סוגים יש מה שנקרא CHOICE ויש ספרד ועוד 3 דולר למליון יוצא 33 דולר למליון במייגורס מה לעשות זאת המציאות נב אם מזיזים לכם ציטוטים תתפרו אותם

ואיך זה עובד באמת

נניח שאני שחקן גדול אז יש 2 דרכי עבודה וכל מי שאומר אחרת שקרן ומטעה בכוונה ואם הוא יעצבן אותי אני אתקשר לבוס שלו 1 הפקדת כסף בפריים ברוקר שזה בנק ואז סוחרים מהבנק 2 פתיחת חשבון בחברת פורקס אבל אין מעבר כסף כן כן תתפלאו בחברות פורקס אמיתיות שיש אגב רק קומץ כאלו בעולם אין הפקדת כספים סוף החודש לאחר כבוד יש קיזוזים מול החשבון בנק שלך עם חתימת רואה חשבון וסמנכל כספים

rafipips

New member
אני לא צד בעניין , אבל רפי מקולמקס מוזמן

לתת לך תשובות

תותח מט"ח,

קודם כל כן יש התכסות גם על 1000 אירו כי זה תלוי במבנה החברה, אם קולמקס למשל מתכסה כלומר מוציאה החוצה גם עסקה של 1000 אירו אז יש התכסות , מה ספק הנזילות שלי עושה עם זה כמו שציינתי אני לא יודע ולא ניתן לדעת בשוק המט"ח, כפי שנתתי בעבר דוגמא לגבי קנייה של 1M $ בבנק, יש התכסות של הבנק שלך או לא...? לא רלוונטי. אז קולמקס מתכסה מול גורם חיצוני על כל עסקה. וכמו שאמרת ואתה צודק בדבריך גם קולמקס מלבד הספרד (מרווח) גובה עמלה על כל פעולה . לגבי מה שאמרת בחלק האחרון אתה טועה ומטעה כי יש מעבר כסף ועסקאות יוצאות החוצה, שוב, אף פעם אי אפשר לדעת איפה נעצר ואיזה חלק, אבל מחברת קולמקס לדוגמא שאותה אני מייצג הכל יוצא ועובר.

רפי עם כל הכבוד

תסביר לי בבקשה איך מתכסים על עיסקה של 1000 דולר ותרשה לי להקשות נניח שיש לך רק 2 לקוחות אחד לונג אחד שורט שניהם 1000 דולר איך אתה מתכסה ואיפה בדיוק באיזו זירה נותנים לשדר 1000 דולר בבין בנקאי בטח שלא בחוזים בטח שלא להוציא החוצה זה שקר גס כי מה שקורה אתה מעביר את הטרייד לחברה כמו בי פורקס היא לא מתכסה ואז הכל יופי טופי נב לי ממש לא איכפת אם אתה מתכסה או לא

של 1M $ בבנק, יש התכסות של הבנק שלך או לא

יש עד השקל האחרון עד הסנט האחרון העיסקה יוצאת לזירה הבין בנקאית יכול להיות שבזירה הבנק יהיה מולי אבל לצאת היא יוצאת נרשמת ונסלקת

והנה העמלות מהאתר שלכם

Trade Plan A.1 Initial Deposit $3,000 up to $5,000, Minimum per trade $2.5 A.2 Initial Deposit $5,000 up to $10,000, Minimum per trade $2 A.3 Initial Deposit over $10,000, Minimum per trade $1.5 $0.01 per additional share. *ECN and Sec fees Apply Plan B B Per Trade Plan $6.95 per trade Up to 3,000 Shares $0.006 Per additional share *ECN and Sec fees Apply Remarks שוד לאור היום

לשאלתך

ממש לא בי פורקס שמרכזת אצלה את כל פעילות החברות שלה (אולי עבדת באחת החברות של הקבוצה אז אתה חושב שכך עובדים כולם...) אלא ספק נזילות אמיתי וזה לא שיקול עם יש לונג ושורט ביחד כי המערכת מוציאה באופן אוטומטי כל עסקה...

תקשיב

באמת לא איכפת לי אם אתה מתכסה או לא אכפת לי להגיד את האמת ולדעתי כשלת כאן מכבסת המילים של להוציא את העיסקה לדסק בבריטיש ורגין איילנד לא נקרא להתכסות זה בסדר גמור כי אי אפשר להתכסות על 1000 דולר ולא לא עבדתי מעולם בחברת מכבסה כן אני עובד עם המתחרים שלך שלא עושים לי טובה ולוקחים סנט למניה ומה שהכי מרגיז אותי זה שיש רפי שכל שחושבים שזה מחיר טוב כי זה פחות מהבנק

תמיד

אז אני מזמין אותך לפגישה ולהראות לך שאתה זה שכשלת וזה ממש לא יוצא לאן שאתה אומר אלא לספק הגדול ביותר בעולם בהתחייבות ובחוזה שהלקוח חותם עליו מצוייינים כל הפרטים כולל השמות . והאמת לא יודע היכן אתה עובד אבל אשמח לדעת ואז אראה בפורום הזה שיש לי יתרון עליך ...

אני עובד עם לא ב

ואני מכיר את השוק הזה ואת מכבסת המס שבו ואת השרים שבו ואת הפסבדו רגולציה וכולו וכולו וכולו ורפי מה לעשות בארצות הברית אתם דגיגונים ובשוק המטח אתם שורה שנייה המחירים שלכם יקרים בטירוף זאת המציאות עכשיו אל תחשוב שאני אוהב או משווק אחרים כי לא זה המצב מבחינתי זאת נבלה וזאת טריפה

למעלה