לרציניים שביניינו...דחוף

koko1223

New member
לרציניים שביניינו...דחוף

אני מחפש שיר ממש הרבה זמן.. ושמעתי שיש פה חברה רציניים שיכולים לעזור במהירות השיר הוא שיר ששומעים אותו הרבה בפאבים,זה שיר האוס כזה שבחורה שרה בספרדית והמנגינה זה שריקות כאלה שמזכיר את השיר השריקות של להרוג את ביל אני זוכר מילה אחת שהיא אומרת,היא שרה ובסוף היא אומרת סיימפרה..(בספרדית) תודה מראש לתותח שיעזור.

koko1223

New member
../images/Emo208.gif

koko1223

New member
לא אחי..

את זה אני מכיר... זה לא השיר -אם תיראה שוב את ההודעה הראשונה אתה תראה שרשמתי שזה דומה בשריקות של השיר של להרוג את ביל.. אבל מה שאני מחפש זה עם בחורה ששרה בספרדית ובסוף הקטע שהיא שרה אני זוכר את המילה סיימפרה(תמיד בספרדית)

koko1223

New member
תודה..אבל זה לא שתיהם..

זה דומה לPleasure Ground אבל זה לא...זה דומה במנגינה של השריקות... וזה בספרדית..

koko1223

New member
זה קשה אני יודע

זה קשה אני יודע אבל זה לא בשמיים כי משמעים אותו הרבה וזה שיר מאוד יפה.. מי שיצליח גדול מהחיים... זה מאוד חשוב לי

koko1223

New member
תעזרו לי..

אני יודע שהפרטים שנתנתי לא הכי ברורים אבל מי שמכיר את השיר יבין על איזה שיר מדובר...תעזרו לי בבקשה

koko1223

New member
משהו יכול לעזור?

בבקשה תעזרו,אני ממש מחפש את זה בנרות

koko1223

New member
אהה עוד משהו

זה לא ממש שיר עם יותר מדיי מילים,זה בסיגנון של עופר ניסים.. רק עם מנגינה של שריקות ובחורה ששרה שחוזרת על עצמה בספרדית ובסוף הקטע שהיא שרה אני זוכר את המילים"פרה סיימפרה" אני מקווה שעכשיו זה יותר קל לזיהוי

Sunblind

New member
נסה את זה

fire_and_ice_-_para_siempre למרות שאני כמעט בטוח שזה לא מה שאתה מחפש אבל שווה לנסות אולי זה רימיקס לטראק הזה או משו.. לא יודע..

koko1223

New member
אני ינסה בכל זאת..

אבל אם יש למשהו עוד רעיון אני מוכן לקבל אותו בברכה..

koko1223

New member
זה לא זה

בדקתי את השיר וזה לא זה... למשהו יש רעיון נוסף?

99kills

New member
גבררר שמע לי

אם זה לא כל כך כל כך חשוב לך... תחזור לפאב הזה ששמעת בו תשיר הזה...עכשיו: תזמין לך חצי ליטר בירה! תתחיל עם המלצרית... ולפני שאתה הולך תשאל את מי שאחראי על המוזיקה איך קוראים לשיר הזה...תחפור לו עד שהוא יזכר איזה שיר זה...

koko1223

New member
לא יוצא לי להיות שם בזמן הקרוב..

אני יום חמישי טס לח"ול ואני ממש רוצה לדעת איך קוראים לשיר..

למעלה