לרקום או לא לרקום?

maybesure

New member
לרקום או לא לרקום?

הצד הקשמי של הכרית - בתכל'ס - נראה לי נורא ריק, חשבתי לרקום משהו לפחות על הריבוע הקטן בגוון הפשתן. הגודל שלו כ 18X18 ס"מ.
הוילונות בחדר בצבע כתום תפוז, ויש שני שטיחונים בגוון אוף וואייט עם מסגרת מעוטרת בכתום.
הכיוון הוא גוונים חמים.

הבדים של כיסוי הכרית הם בדי ריפוד.
הצד האחורי של הכרית באדום חלק כל כולו, עם סגירת כפתורי עץ.

יהיו 2 כריות כאלו.

החדר מיועד לאירוח, בעיקר של צעירים אבל ממש לא ילדים. הכריות תהיינה על מיטה זוגית.

הצעות לאפלקציות/רקמות/סגנונות/נושאים - יתקבלו בברכה!! במיוחד כאלו עם קישורים לדוגמה.

תודה!!

tair40

New member
האמת? אני ממש לא יודעת מה להגיד לך

גם ככה קורה כאן לא מעט, יש את הבד החיצוני שהוא לא חלק, יש את הבדים הפנימיים עם הכיתוב, ויש את החלקים שהם בצבעים שוב פעם שונים.
הבטן שלי לא תמיד צודקת אבל לי היא אומרת שלא כדאי להוסיף שום דבר אם כן אז אולי איזה פרפר או פרח בתלת-ממד בכתום (שיתכתב עם הווילונות...). אבל אני לא ממש טובה בזה....

אמאדובה

New member
כל המוסיף גורע

בעיניי ממש אין סיבה להוסיף. הכריות יפות מאוד כפי שהן.
אם הייתי מוסיפה משהו - אז אלמנט ממש קטן. אולי מילה בודדת (שתתקשר עם ההדפס בריבועים האחרים?)

maybesure

New member
תודה רבה! אתחיל לחפש דוגמאות

כי בכל זאת הייתי רוצה לתת לזה איזה טאצ' אישי.

בהחלט לרקום. הייתי רוקמת אלמנט אחד שמתפרש

על 4 הריבועים המרכזיים וקושר אותם. למשל, צמחיה.

אמאדובה

New member
תמיד אפשר לסמוך עלייך שתצאי מהקופסא

maybesure

New member
קודם כל - תהיי בריאה ומהר!

ותודה רבה על הרעיון. חשבתי אולי לתפור ריבוע/עיגול באמצע ועליו לרקום כי נראה לי שרקמה על הריבועים הכתובים לא תבלוט מספיק.
אני רוצה רקמה כמעט שקופה, משהו בסגנון הרקמה האדומה. בלי מילוי כמעט, בעיקר קווי מתאר.
אתמול בלילה עלה בדעתי לרקום אולי עלי שלכת רק על הריבוע בגוון הפשתן - ולרקום אותם בגווני כתום, בורדו וחום, בקווי מתאר בלבד.

השאלה היא איך זה יראה על הרועים עם האותיות. אני אבדוק.

למעלה