הוא לא עשה כי הוא לא ידע. הוא ורחמים גדלו כנראה באותה שכונה.
לא היה צריך לעשות שום דבר,המצב היה יציב לגמרי.הוא לא עשה כי הוא לא ידע. הוא ורחמים גדלו כנראה באותה שכונה.
הוא לא עשה כי הוא לא ידע. הוא ורחמים גדלו כנראה באותה שכונה.
איש לא משך בדשי מקטורנו?הוא לא עשה כי הוא לא ידע. הוא ורחמים גדלו כנראה באותה שכונה.
אין לו תחושות. גם אם תמשוך, הוא לא יחוש בכך.איש לא משך בדשי מקטורנו?
מאז אסון מירון הוא מזמין אך ורק מקטרנים נטולי-דשים...אין לו תחושות. גם אם תמשוך, הוא לא יחוש בכך.
יש לישראל את מה שאתה מציע בכותרת.
נראה כי אתה מומחה ממני... ...ובכל זאת איש ה"חבורה"...יש לישראל את מה שאתה מציע בכותרת.
הלוואי והיה.. כידוע, אין מספיק ממ"דים במדינה.יש לישראל את מה שאתה מציע בכותרת.
אין לי מושג מה מצב הממ"דים במדינה. אבל מה זה קשור לטילים שיש בידי ישראל? אלו אמורים ליפול על האויב, לא בתוכנו.הלוואי והיה.. כידוע, אין מספיק ממ"דים במדינה.
גם אם לישראל טילים בליסטיים ארוכי-טווח שיעודם, על פי מקורות זרים, הרתעה אסטרטגית - אירן אינה מורתעת אסטרטגית.אין לי מושג מה מצב הממ"דים במדינה. אבל מה זה קשור לטילים שיש בידי ישראל? אלו אמורים ליפול על האויב, לא בתוכנו.
או שאירן לא מורתעת או שהיא העדיפה להציל עצמה מהשפלה בינלאומית ולתקוף על אף שידעה שתיפגע כתוצאה מכך. אין לדעת. בכל מקרה זה לא כל כך קשור לכמות הטילים שבידי ישראל. אפשר להרתיע את אירן בשלל דרכים. כרגע ההרתעה מן הסתם אכן לא מספיק חזקה. נקווה שישראל תדע לשנות זאת בקרוב.גם אם לישראל טילים בליסטיים ארוכי-טווח שיעודם, על פי מקורות זרים, הרתעה אסטרטגית - אירן אינה מורתעת אסטרטגית.
המידע הגלוי על אלה של ישראל - לא רב, ועיקרו השערות מצוטטות...ממקור יחיד...
אין לי מושג מה מצב הממ"דים במדינה. אבל מה זה קשור לטילים שיש בידי ישראל? אלו אמורים ליפול על האויב, לא בתוכנו.
גם אם לישראל טילים בליסטיים ארוכי-טווח שיעודם, על פי מקורות זרים, הרתעה אסטרטגית - אירן אינה מורתעת אסטרטגית.המידע הגלוי על אלה של ישראל - לא רב, ועיקרו השערות מצוטטות...ממקור יחיד...
כי אילו פעלו כך - ראשונים - היו הם אלה, שנחשבים, כמי שפתחו במלחמה.אותי מטרידה סוגיה אחרת. אם האמריקקים ידעו מראש שהאיראנים מציבים את משגרי הטילים, למה איש לא פעל כדי להשמידם על פני הקרקע לפני ששוגרו???
אז גם במלחמת יום הכיפורים גולדה מאיר ידעה שעומדים לתקוף אותנו ולא עשתה כלום לא בגלל תיאוריית קונספירציה אלא רק כדי שלא יגידו שאנחנו התחלנו?כי אילו פעלו כך - ראשונים - היו הם אלה, שנחשבים, כמי שפתחו במלחמה.
לא.אז גם במלחמת יום הכיפורים גולדה מאיר ידעה שעומדים לתקוף אותנו ולא עשתה כלום לא בגלל תיאוריית קונספירציה אלא רק כדי שלא יגידו שאנחנו התחלנו?
בדיחה עתיקה שיוני נתניהו ז"ל נהג לספר. אם אני זוכר נכון, זה היה על קבוצת 'לבנים' שנתפסה על-ידי קניבלים. כל אחד מהצפויים להיאכל זכה לבקשה אחת אחרונה. כל אחד אמר את מה שאמר, בושל ונאכל. הישראלי ביקש ממנהיג שבט הקניבלים לבעוט באחוריו. המנהיג סבר אמנם שמדובר בבקשה מוזרה, אבל מסורת זאת מסורת אז הוא מילא אחר בקשתו האחרונה (כך סבר באותו רגע) של הישראלי. מיד לאחר מכן הוציא הישראלי אקדח שהחביא בחגורתו, ירה בכל הקניבלים וכך ניצל ואף הציל את הנותרים בקבוצתו. שאל אותו אחד החברים, מדוע ביקש דווקא את הבקשה הזאת. השיב הישראלי, כדי שלא אואשם בפתיחת מלחמה.כי אילו פעלו כך - ראשונים - היו הם אלה, שנחשבים, כמי שפתחו במלחמה.
מן הסתם פחות פשוט. אני לא בקי בפריסת הכוחות, אבל אם נאמר לצורך העניין שיש צורך בהגעת מפציצים או מטוסי קרב, לוקח להם כמובן זמן רב יותר להגיע לשם מאשר לוקח לטיל בליסטי להגיע משם לכאן. זה עוד לפני ההתמודדות עם נ"מ וכיו"ב. כלומר על פניו לא משהו שתרצה לצאת אליו בלי הכנה קצת יותר טובה מאשר 'שמענו שיש משגרים, תמריאו'.אותי מטרידה סוגיה אחרת. אם האמריקקים ידעו מראש שהאיראנים מציבים את משגרי הטילים, למה איש לא פעל כדי להשמידם על פני הקרקע לפני ששוגרו???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.