לשאלתי ולכל הפורום!

קובי!

New member
לשאלתי ולכל הפורום!

לא יודע למה זה קשור אבל רציתי להגיד ששאלתי את אחלה!! את משתתפת ומפעילה יפה את הפורום!! ממש כיף לדבר איתך!!!

ש@לתי

New member
כן

הנוער העובד והלומד קן טבריה(אגדה דה דה קן טבריה אגדה!) ואני גם יו"ר נוער העבודה טבריה.
פעם הייתי חצי שנה בצופים. הכשירו אותנו להדרכה ובאמצע ההכשרה סגרו את השבט
(לא נורא, יותר טוב נוער עובד)

metal_slug

New member
ש@לתי, בקשה לי אליך

אם אתה מוחק הודעות, תגיד שמחקת, כי לפעמים אני רואה הודעות שאני רוצה להגיב עליהן, וכשאני חוזר לפורום, הן אינן, ואני לא יודע אם הן נמחקו או סתם שקעו...

ש@לתי

New member
תגובה

אני מצטער אבל אין זה אפשרי. אם נעשה את זה כל ההודעות על ההודעות המחוקות(פש..כבר עשיתי לעצמי כאב ראש) יציפו את הפורום וכל הדיונים שבעצם למטרתם הפורום קיים יעברו לדפים הישנים יותר. ש@לתי
לזכרם

ש@לתי

New member
גולשים נכבדים!

בקשות,רעיונות, הצעות, שאלות ושאר מינים אתם מתבקשים לשלוח לי לדוא"ל: [email protected] או ליצור איתי קשר באייסיקיו 99599880 תודה, ש@לתי
(מה לעשות?! קפאין וירטואלי ממכר!
)

metal_slug

New member
מה הקשר?

הודעות חדשות קופצות למעלה בכל מקרה. ואם כבר, אז אל תמחק הודעה, תנעל אותה, ככה שאי אפשר יהיה להוסיף אליה תשובות חדשות

ש@לתי

New member
תגובה

הקשר הוא שלא מדובר בהודעות חדשות אלא בישנות שיכולות נורא בקלות לעבור לדפים הישנים בפורום. והגולשים צריכים כל הזמן לדפדף בפורום וזה לא הכי נוח לכולם! בנוסף לכך אין באפשרותי לנעול הודעות, אתה מוזמן לפנות לתפוז עם הרעיון שלך. ש@לתי

למעלה