לשאנטידוס

אתה טועה... הכל השתבש

לא רק שאין ארכיון. שתי הודעות שכתבתי היום נעלמו ! הם אמנם מופיעות בעריכה באתר בלוגלי אבל נעלמו מהאתר שלי... פשוט היו כמה שעות ועכשיו נעלמו. מה עושים?

שאנטיdos

New member
מכיון ששבת..

אוטוטו.. החזרתי את המצב לקדמונות.. ננסי להסתכל בבלוג שלי, נראה ששם הארכיון עובד טוב. מה לגבי ICQ?

genotip

New member
מי קרא לי בשמי?

אני כאן, שם ואולי קצת שמאלה. שאנטי.. אני באיסיקיו, לא הרבה, אבל פה ושם. תשאיר הודעה, פה, באיסיקיו ואי מייל.. איפה שתרצה.. ברוך שובך
|נרקיס|
(אחד מהם בטוח יעבוד)

תודה על ההתייחסות

תודה "שנטי" על ההתייחסויות (כולל באימייל) למה התכוונת ב-"ואני לא יודע איך הצלחת"? הצלחתי מה? ובעניין מה שכתבת באתרך - אני עדיין טוענת "איש באמונתו יחיה" וזכותך לחשוב אחרת ולהאמין בזה, רק לא לכעוס על כאלו שחושבים אחרת. הארכיון - אין לי מושג איך להפעיל אותו. חשבתי שזה אמור להיווצר עצמאית. ותודה שהחזרת לי את ההודעות לפני שבת. אענה לך גם באימייל. שבוע טוב, אליאנה

שאנטיdos

New member
../images/Emo140.gif

אם הבנת שאני כועס, אז ממש לא.. אני משתדל שלא לכעוס.. מן ניסוי קטן שלקחתי על עצמי לחודש הקרוב.. אבל באמת, גם שקראתי את הדברים לא כעסתי, אבל חשוב היה לי להדגיש שיש גם צד אחר למטבע (או יותר נכון אינסוף צדדים). לגבי הארכיון, נסי לכתוב [[ארכיון]] והוא יופיע

ידידי הצעיר ../images/Emo24.gif

נו, לפחות מישהי מדרבנת אותך לחזור לכתוב (אני). לשמחת כולם (או שלא). אני מקווה שחיבוק וירטואלי מותר במחוזותיך. אני חייבת לציין - שלא תחשוב לרגע שאני מזלזלת בך ובדעותיך, אתה מזכיר לי את הילדות שלי בבני עקיבא. גם אז הייתי "עוף מוזר". נ.ב. 1. השם שלי לא כל כך מסובך - אלי אנה (אייכה?) 2. לבקשתך - בפורום דתיים, אני משוכנעת שתמצא אהדה.

איה@

New member
ברוך השב ../images/Emo140.gif

יש כאן מקום ל-כ-ו-ל-ם
וגם לך
רק תשתדל הפעם להשאר קצת יותר משבוע.....
איה.

למעלה