לשבועות- עוגת גבינה ופירורים...../images/Emo174.gif../images/Emo174.gif
החומרים לבצק 1 חבילה (200 גרם עם חלב) 2חלמונים 2כפות סוכר 2כוסות קמח תופח החומרים למלית 500 גרם (2 גביעים) גבינה לבנה 9% שלושת רבעי כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר אופן ההכנה מחממים תנור לחום בינוני(180 מעלות צלזיוס). שמים במעבד מזון את חומרי הבצק,ועורכים שלושת רבעים ממנו בתבנית קפיצית מס' 26,משומנת, ואת השאר בתבנית קטנה יותר (של הטוסטר אובן למשל).אופים כ-20 דקות,עד שהמאפה מזהיב. המלית :מערבלים את הגבינה עם הסוכר וסוכר הווניל.מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים לתערובת הגבינה. מסדרים את המלית מעל הבצק האפוי בתבנית הגדולה,ומפוררים למעלה את הבצק האפוי שבתבנית הקטנה. שומרים במקרר למשך הליילה.
החומרים לבצק 1 חבילה (200 גרם עם חלב) 2חלמונים 2כפות סוכר 2כוסות קמח תופח החומרים למלית 500 גרם (2 גביעים) גבינה לבנה 9% שלושת רבעי כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר אופן ההכנה מחממים תנור לחום בינוני(180 מעלות צלזיוס). שמים במעבד מזון את חומרי הבצק,ועורכים שלושת רבעים ממנו בתבנית קפיצית מס' 26,משומנת, ואת השאר בתבנית קטנה יותר (של הטוסטר אובן למשל).אופים כ-20 דקות,עד שהמאפה מזהיב. המלית :מערבלים את הגבינה עם הסוכר וסוכר הווניל.מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים לתערובת הגבינה. מסדרים את המלית מעל הבצק האפוי בתבנית הגדולה,ומפוררים למעלה את הבצק האפוי שבתבנית הקטנה. שומרים במקרר למשך הליילה.