לשבועות- עוגת גבינה ופירורים...

סויה 1

New member
לשבועות- עוגת גבינה ופירורים...../images/Emo174.gif../images/Emo174.gif

החומרים לבצק 1 חבילה (200 גרם עם חלב) 2חלמונים 2כפות סוכר 2כוסות קמח תופח החומרים למלית 500 גרם (2 גביעים) גבינה לבנה 9% שלושת רבעי כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר אופן ההכנה מחממים תנור לחום בינוני(180 מעלות צלזיוס). שמים במעבד מזון את חומרי הבצק,ועורכים שלושת רבעים ממנו בתבנית קפיצית מס' 26,משומנת, ואת השאר בתבנית קטנה יותר (של הטוסטר אובן למשל).אופים כ-20 דקות,עד שהמאפה מזהיב. המלית :מערבלים את הגבינה עם הסוכר וסוכר הווניל.מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומקפלים לתערובת הגבינה. מסדרים את המלית מעל הבצק האפוי בתבנית הגדולה,ומפוררים למעלה את הבצק האפוי שבתבנית הקטנה. שומרים במקרר למשך הליילה.

TAINTED SAINT

New member
נהדר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif../images/Emo25.gif

רק תסבירי לי בבקשה מי בדיוק אמור לאפות את העוגה
רסקול
מיאמוטו
אלברט
הקיסרית
אני
קרמר
המקטר
לא נורא....העקר הכוונה
כל הכבוד על היוזמה הברוכה
ספרי לנו איך יצאה העוגה,בהנחה ולפחות את תאפי אותה....
חג שמח TAINTED SAINT

הקיסרית אומנם יפה אך לא אופה../images/Emo6.gif

מה גם שאני לא ממש אוהבת עוגות גבינה.

TAINTED SAINT

New member
אף אחת לא מושלמת...../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif../images/Emo210.gif

אבל אפשר לעשות דברים נהדרים עם קצפת.... למרוח על כל מיני.... את יודעת.... ותותים... ודובדבנים.... הידעת שמילטון [גן העדן האבוד] מילא פעם את אישתו בדובדבנים.... חג שמח
TAINTED SAINT
http://en.wikipedia.org/wiki/Milton%2C_John

miyamoto

New member
תודה רבה על המתכון!

קדוש, אמנם איני מתמחה באפית עוגות, אבל אם תרצה אני מוכן להסביר מה גורם לשמש לזרוח

TAINTED SAINT

New member
אתה עדיין חייב לנו משהוא מהשבוע שעבר....../images/Emo13.gif

אתה זוכר....אותה מחיצה חסרת שם מדעי עדיין....הקיר הדק בין חדר האורחים והשרותים.... חושבני כי את ההסבר לזריחת השמש נדחה למועד אחר.... סדר קדימויות.... עדיפיות...
TAINTED SAINT

miyamoto

New member
היום דודי הרופא ביקר אצלנו...

אבל חששתי לשאול. אמשיך לחפש.

למעלה