היי שאלה למומחים במיני מתכונים לפעמים מפנים ספציפית לסוג מסויים של עצמות מה ההבדל בין סגי העצמות בבישול מה ההבדל בטעם ומה איפה זה בפרה? עצמות סוכר עצמות מוח עצמות חוליות תודה מראש...........
עצמות סוכר בקצוות עצם המח יש לעצם מרקם גרגרי כל שהוא ולכן הוא נקרא עצם סוכר יתר העצמות,להוציא הצלעות ועצם השיכמה(סקפולה =skapula ) כלאמר החוליות.. נקראות עצמות בשר.וזאת בגלל שמוציא העצמות בימינו הוא לא ממש בעל מקצוע (כמו שאני חוזר ומדגיש) ולכן נשאר על העצמות בשר ומכאן לקוח שמם... צ'י 0
בערכת חמין שקניתי כתבו ששמו שילוב של 3 סוגי העצמות סוכר, מוח וחוליות, למה? אם אני מכין לעצמי לבד את ה"ערכה" האם יש משמעות מבחינת הטעם לשלושת הסוגים...הכל נותן אותו דבר? לדוגמא ג'לטין יש בכולם?