לשבור יד דחוף..

xyxyxy

New member
לשבור יד דחוף..

מכירים את השיטה הזאת של לשים תפוח אדמה ליד ואחרי כמה זמן העצם נשברת בקלות שיטה שבאה מתחום אנשי צבא שנושאים לגימלים.. לדעתכם.. 9 שעות של תפוז אדמה (אחד גדול ועסיסי) יספיקו לשבור יד?

e p s i l o n

New member
אז ככה:

1. אתה שפוי!!!! 2. תחתוך אותו ושים פרוסות פרוסות על מקום השבר הנוזל שניגר ממנו ונספג בעצם מרכך אותה והיא נשברת בקלות אח"כ. 3. כל זה למה?

xyxyxy

New member
טוב...

1) בערך.. אחרי קצת שתיה!!! 2) אבל זה יעבוד תוך 9 שעות? 3) למה כל זה? זה דיי אישי.. שמע לא נעים לי להגיד פה

Mapisto

New member
WTF?

אם אתה צריך שזה יראה שבור, אתה יכול פשוט לקנות יציקות גבס של קודקוד, ואז לארגן איזה משהו.

roee

New member
אל תשתמש בזה

זה אח"כ זה מרסק את העצם בצורה שלא תאמן. וזה משפיע על עוד עצמות בגוף, חוץ מזה שתפוח אדמה אחרי 9 שעות במיים נהייה רעיל בערך כמו קופסת שימורים שפג לה התוקף (וזה מאוד רעיל אתה יכול לבדוק אותי). אם "חבר" שלך רוצה לשבור משהו זה רק עם מקל. לא קרוב למפרקים. לא בעצמות כפולות (למשל זרוע או עצם הבריח) או שרירים כפולים (תאומים ברגל וכ'). אתה יכול לחפש תחקיר ארוע שנקרא "טיפוס על חבל בשעות הלילה". תחקיר ארועי מספר 1552/96 (אוגוסט 96 בא"ח נחל).

xyxyxy

New member
נשמע כואב...

למה אין דרכים קלות לא ללכת לעבודה...

xyxyxy

New member
מה את צוחקת?? ברור!!

סך הכל יד שבורה
אבל אלא החיים.. ועד שאני לא יזכה בלוטו הם ימשכו..

Salem

New member
חבל"ז הולך לחטוף../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

חכה חכה, אילת לא כזאת רחוקה

havlaz

New member
ממך?

כי אני רואה שהילדה נהנית מהכינוים שלי אליה שלא כמו במקרים שלך, עלי היא לא מאיימת. ננהההה רואה, שווה לכתוב מהמחשב שלי

למעלה