לשבור שתיקה ב
אנשים

לשבור שתיקה ב../images/Emo43.gif אנשים

הערב בשעה 18.00 נילי דור האלה מארחת את בועז פינקוביץ בשידור חי באולפן והם מדברים על סטנד אפ ועל יוגה צחוק ובשעה 19.00 סאני איילון מראיינת ילדים להורים גרושים ומשפחות מעורבות. אל תחמיצו! http://he.blogtv.com
הטרדה והתעללות מינית בילדים-יעוץ עם אילה אורן האם שאלתם את עצמכם מתי לחשוד שילד או ילדה עוברים התעללות מינית? מהם הסימנים המחשידים? ולבסוף: למי לפנות בבקשת עזרה? אילה אורן, עובדת סוציאלית ופסיכותרפיסטית ומומחית בתחום זה, תוכל לענות על שאלותיכם בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 21:00-22:30. לכניסה לפורום הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=116885214
רוצים לזכות בסינגל החדש של מאיה בוסקילה "שוברת שתיקה"? אתם מוזמנים להשתתף בפעילות המתקיימת בפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=988&MessageId=116945092
תפוז אנשים והוצאת מודן מזמינים אתכם להציל את כוכב הים ספרו לנו בשרשור הפעילות בפורום הורים מטיילים על הפעולות שאתם וילדכם עושים כדי לשמור על איכות הסביבה ולהציל את כדור הארץ, ואולי תזכו בעותק מהספר להציל את כוכב הים - ספר הסיפורים הירוק - אשר נכתב על ידי שלמה אבס: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1507&MessageId=116945375
פורסמו שמות הזוכים בסופ"ש באחד ממלונות רשת ישרוטל בתחרות 'החופשה של ישראל' בתפוז אלבומים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1817&MessageId=116915256

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני לא עומדת בקצב התפוזונים../images/Emo178.gif

יש היום את הגמר של א"א
אני אנסה לקום ב-5, לראות רק את הסוף כי בכל זאת יש בצפר

adii1201

New member
../images/Emo6.gifאת עושה עבודה נהדרת!

ואין שידור חוזר??? אני מיואשת
כל הסדרות שלי נגמרו!!!!! ועכשיו צריך לחכות עד ספטמבר בערך! וזה עוד מלא זמן
מה אני אעשה 4 חודשים בלי עקרות בית נואשות?! ועוד יותר, בלי פליסיטי שלי כפרעליה
? אוף
*אני ממש חייבת שמישו יוציא לי את האינפוזיה של הסדרות מהיד לפני שזה יהיה מאוחר מדיי!!! רגע בעצם, מאוחר מדיי
*

NoFaR815

New member
כמה המלצות שלי

אבודים--> להתמכר מהפרק הראשון
אחת שיודעת/ הרכלנית---> אני בפרק 4 אבל מאוד אהבתי..
גיבורים--> גם נחמד..

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

אני אתחיל ממה שאני רואה (או לפחות ראיתי כי נגמר עכשיו): עקרות בית נואשות
האנטומיה של גריי קייל XY מרפאה פרטית הלוחשת לרוחות איך פגשתי את אמא בלי קשר אני רואה בטלוויזיה את המפענחת ושידורים חוזרים של הסדרות שאני אוהבת.... עכשיו לגבי אבודים וגיברוים- לא הסגנון שלי.. כנ"ל לגבי נמלטים.. זה לא מסוג הסדרות שאני אוהבת.. ולמען האמת אין לי כוח להוריד
גוסיפ גירל נשמע לי חביב אבל לא משו וגם אותו צריך להוריד כי יש לי יס.. בקיצור אין לי חשק להתמכר לעוד סדרה
אני רק רוצה את הסדרות שלי

adii1201

New member
נו ברור../images/Emo6.gif

אני לא התלוננתי שחסר לי מה לראות בטלוויזיה.. ברוך השם אני אשפית בלמצוא משו לראות בטלוויזיה
התלוננתי שמה שאני הכי אוהבת לראות נגמר, לעוד 4 חודשים

megahertz

New member
הבנתי שהעונה השלישית של קייל חוזרת רק בינואר

09, זה נכון? וכן, גם אני מכור לסדרות, זה די נורא (לא מוכן לפספס פרק בסדרה שאני אוהב).

adii1201

New member
אממ בעיקרון לפי האתר tv.com

הסדרה חוזרת לשדר ב-16.6.. אבל זה נשמע לי מוזר.. בכל מקרה, אני לא חושבת שהיא תחזור בינואר.. להערכתי זה יהיה בין אוקטובר לדצמבר עם דגש על ספטמבר...

megahertz

New member
דווקא לפי האתר הזה הלכתי../images/Emo26.gif

מצוין בפירוש, ה12 לינואר. את התוכן צינזרתי כמובן.

adii1201

New member
אז לפני כמה זמן זה היה ב-16.6

הם לא סגורים על עצמם... בכל מקרהף גם יוני וגם ינואר נשמע לי דיי מוזר כי רוב הסדרות סתיו-חורף מתחילות בסביבות ספטמבר אולי אוקטובר ונגמרות בערך במאפריל מאי כמו שנגמרו עכשיו כל הסדרות שלי. למשל: עקרות בית נואשות התחילה לשדר שנה שעברה ב-30.9 והאנטומיה של גריי התחילה לשדר שבוע לפני או שבוע אחרי. כנ"ל לגבי מרפאה פרטית והלוחשת לרוחות. לכן נראה לי מוזר שיתחילו לשדר ביוני כי זה מוקדם מדיי אבל ינואק זה מאוחרמדיי.. אני מניחה שנצטרך לחכות ולראות מה יהיה כי כרגע המידע הכי אמין הוא מהאתר של ABC פמילי (האתר הרשמי של הסדרה) ושם כתוב "coming soon"

LoveBeing

New member
שימו לב! ../images/Emo23.gif זאת לא העונה השלישית שחוזרת...

במקרה ששמתם לב או לא.. בארצות הברית לעונה השנייה יש בערך 24 פרקים.. רק בישראל החליטו לקטוע את העונה השנייה באמצע (כמו העונה הראשונה שהיתה רק 12 פרקים) אז אל תשאלו מתי העונה השלישית תחזור.. אלא מתי יועילו בטובם חברות הכבלים והלוויין להראות לנו את החצי השני.. דרך אגב אני ממליץ בחום על האתר של ABC לגבי הסדרה- אתר מעולה! אם היינו גרים בארצות הברית- היינו יכולים לראות את כל הפרקים באתר. אבל אין מה לעשות.. נאלץ לחכות..
המלצה שלי- יש את הסדרה המעולה "עולמו של נד" (Pushing Dasies)
גם ביום שלישי בשעה 21:15 בערוץ Yes Stars 3 ואני לא מעיז לומר שהיא בעיני מיוחדת יותר.. שיהיה לכם יום טוב! גיל

adii1201

New member
היי../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
ואנחנו יודעים... כבר הסברתי כאן גם למה העונה השנייה ככה... אבל בארה"ב כבר סיימו לשדר את העונה השנייה במלואה לכן אנחנו מחכים שהעונה השלישית תצא, לא שתגיע לארץ
בכל מקרה, רק שתדעו שביס הם הולכים להביא את פרקים 14-23 בתור עונה 3 של הסדרה ואת עונה 3 בתור עונה 4 (אתם מתבקשים להפנות שאלות ותהיות של WTF להנהלת יס
) ולגבי פושינג דייזיס, ראיתי את הפרק הראשון ולא התחברתי.. אבל תודה על ההמלצה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאה.. יש |תמים|

אבל אני רוצה לראות בשידור חי כמו בשנה שעברה, גם כי גיליתי שאין דרך להימנע מספוילרים וגם כי זה מגניבD:

HilaZ1

New member
בת דודה שלי מתחתנת היום!../images/Emo9.gif*אושר*../images/Emo65.gif

היא בת דודה מדרגה שנייה כזה...אבל אנחנו קרובות מאוד עד לפני חצי שנה גרנו באותה שכונה והייתי רואה אותה כל סופ"ש..זה מוזר לי שהיא מתחתנת
בכל מקרה...מבריזים מהצבא מוקדם היום(למרות שפן כבר עשיתי אתמול אבל למי אכפת צריך לנוח לפני
) שיהיה לכם אחלה יום...

למעלה