לשבתאי בנסיגה

sheliz

New member
לשבתאי בנסיגה

היי! התרשמתי מתשובותיך ומהיכולות שלך בתחום. הייתי רוצה שתחשב לי מפה אסטרולוגית בשני נושאים בוערים בחיי: עבודה וזוגיות. תאריך הלידה שלי: 4/7/1976 נולדתי ביום א` בשעה 4:50 לפנות בוקר. יחסית לגילי הצעיר אני יכולה לספר שכבר חוויתי נישואין וגירושין, וכבר שנתיים וחצי שאני מצפה שיחול משהו משמח בחיי. מבחינת קריירה, התחלתי במקום חדש (אני בתחום המחשבים כבר 4 שנים)אך אני בספק אם במחשבים אמצא את יעודי. לסיכום בקשתי: 1. האם תוכל להגיד לי מה תחום העיסוק המתאים לי ביותר 2. האם במפה תוכל לראות מתי אמצא את בן זוגי הייעודי? תודה רבה מראש.

:-() ובכן...

קודם כל אני מאוד שמח שהתרשמת מתשובותיי, נעים לשמוע כאלה דברים... אני שמח שזה מעניין אותך, אבל אני לא מנהל הפורום, והשאלות מופנות פה לכולם... אבל שמחתי שבחרת להפנות את השאלה דווקא אליי ;-) בכל אופן אשמח לעשות לך מפה.. אני קצת ממהר, אז זה אולי ייקח לי קצת זמן.. אבל בכיף. שמרי על קשר, שבי (שבתאי בנסיגה)

sheliz

New member
לשבתאי בנסיגה: שכחתי לציין .. H-)

נולדתי בפתח תקוה, האם זה פרט חשוב למפה?

ובכן....

בשביל TKSR, אני אשתדל לדייק בתשובתי... בעיקרון זה פרט שולי, והשינוי בין אם נולדת בפ``ת או בירושלים (סתם דוגמא) במפת הלידה שואף לאפס, והוא זניח. בעיקרון א``י היא מדינה קטנה, ומכיוון שהמרחק מקצה אחד שלה לשני לא משנה בצורה חשובה את הפקטורים, אז אפשר להגיד שזה לא פרט חשוב. אבל שלא תהיינה טעויות! חשוב מאוד לדעת שנולדת בישראל ולא במדינה אחרת... ואם נולדת במדינה אחרת, אז חשובה העיר בה נולדת, כי מדינות אחרות בד``כ הרבה יותר גדולות מישראל, ועל כן חשוב מאוד העיר בה נולדת. לסיכום: חשוב שנולדת בישראל, לא חשוב שזה היה בפ``ת (למרות שיש עושים חישובים מדוייקים יותר לפי קווי אורך ורוחב מ-ד-ו-י-ק-ים!) עזרתי לך? בקרוב הניתוח... ;-)

על קריירה ואהבה...

אז ככה: אצלך נוגה נמצאת בסרטן, מה שמראה על אדם מאוד רומנטי, רגשי וסנטימנטלי.. קשה לך להתנתק מאהבות קודמות. באהבה את תמיד מגוננת על בן הזוג, ומוצאת בו ביטחון. את מאוד אוהבת לבשל לא, להגן עליו,ולדאוג לצרכיו.. את נותנת הרבה בתחום הזה, אבל האם את גם מקבלת? שימי לב זה יכול לפגוע לך בבריאות.. לגבי מתי האהבה הבאה שלך תגיע.. זה כמו לשאול מתי אני אתחתן.. פשוט לא שואלים.. תני לזה להגיע וזה יבוא. (חוץ מזה שהתעצלתי לבדוק ;-)) ולגבי הקריירה: בתור אחת מזל סרטן עם אופק סרטן וירח מאזניים אפשר להגיד בלב שלם שאם יש משהו שאת אוהבת זה לעזור לזולת. גם בית 10 (בית הקריירה) בדגים, מה שמראה על רצון לטפל ולהגן, ולהיות שם לאלו שצריכים עזרה.כל אלו מראים שהייעוד שלך זה רפואה טיפול או סיעוד - כל מה שקשור לעזרה. אין לי מושג איך הגעת לתחום המחשבים! את מאושרת בתחום??? תבדקי את זה! בכל אופן... את זקוקה למרחב בקריירה שלך, לא משהו שמגביל כמו עבודה במשרד. וקצת על העתיד.. אני בהחלט רואה שינוי בקיירה שלך! חיובי... וייתכן שלא (זה תלוי בך) רק מה, תבוא תחושה של סיפוק זה תהליך שכבר התחיל עם אפריל.. והשינוי יבוא עד יולי.. את מרחיבה את האופקים שלך (בעבודה?) ובאוגוסט ישנה הצלחה, שאיפה שמתגשמת.. או לפחות מזל במעשייך... אבל אני לא רואה שום דף חדש באהבה עד אוקטובר... אבל שיהיה הרבה מזל טוב.. תמשיכי לשאול שאלות (אבל לא אישיות.. זה לא מעניינו של הפורום - מה שעשיתי חד פעמי!) שבי

sheliz

New member
שבי היקר!! :cool:

כל מה שכתבת נכון להפליא. לגבי שאלתך האם אני מרוצה ומסופקת בתחום המחשבים, אז התשובה ברורה לחלוטין - לא!! (העניין היחידי במחשבים מבחינתי זה הרווחיות הכלכלית). מה שהכי מדהים הוא שבדיוק בחודש זה (אפריל) התחיל להתבהר לי יותר ויותר שעלי לבצע שינוי דרסטי בקריירה, ולעבור לתחום העזרה והסיוע (וביתר פירוט: גישור לזוגות במשבר נישואין או משהו דומה, בתור התחלה!!). תודה רבה על שחיזקת את החלטתי. שימחת אותי מאוד!! לגבי מציאת הזיווג האמיתי- אם חיכיתי זמן כה רב, אין לי בעיה לחכות גם לאוקטובר... תודה רבה רבה! באמת!!

התשובה שהכי אהבתי לקבל

זו התשובה שלך!!! ואני גם מאוד שמח שעזרתי לך... אני בטוח שהקריירה הבאה תהיה הרבה יותר טובה - ובקשר לכסף... אני בטוח שלא תהפכי להומלסית ;-) שיהיה הרבה הרבה מ-ז-ל ט-ו-ב!!! ממני שבי

למעלה