לשבת? אולי
2/3 דלעת פרובנס מנוקה מגרעינים ממולאה באורז מלא- לא מבושל כלל... עם בצל מטוגן שבבי סויה ותבלינים -כמון קינמון תערובת הודית...
הנחתי בסיר עמוק מסביבה מלאתי ברבעי עגבניות ובצל סגול, המלחתי מעט מסביב, מעט שמן זית. את שארית המלית עיביתי בקמח חומוס ועיגלתי קציצות שהנחתי על העגבניות. הוספתי מעט מים לסיר. מעל הקציצות והדלעת הממולאה זלפתי סילן ורוטב סויה. העמדתי על להבה קטנה, מכוסה. שלוש שעות. יצא נפלא. הכל ספוג בהכל. שומדבר לא התפרק חוץ מהעגבניות כמובן.
בסיר חבר ליד קצצתי סלק צהוב לקוביות, גבעולי סלרי מראש לטבעות דקדקות. מלחתי, מעט שמן זית. כיסיתי. עד שהתרכך. שכחתי לכבות בזמן והתחתית נתפסה
"אוי אמא איזה כיף זה מעושן כזה..."אחרי שהחלפתי מהר לסיר אחר ללא החלקים השרופים
כל השאר עוד נראה
2/3 דלעת פרובנס מנוקה מגרעינים ממולאה באורז מלא- לא מבושל כלל... עם בצל מטוגן שבבי סויה ותבלינים -כמון קינמון תערובת הודית...
הנחתי בסיר עמוק מסביבה מלאתי ברבעי עגבניות ובצל סגול, המלחתי מעט מסביב, מעט שמן זית. את שארית המלית עיביתי בקמח חומוס ועיגלתי קציצות שהנחתי על העגבניות. הוספתי מעט מים לסיר. מעל הקציצות והדלעת הממולאה זלפתי סילן ורוטב סויה. העמדתי על להבה קטנה, מכוסה. שלוש שעות. יצא נפלא. הכל ספוג בהכל. שומדבר לא התפרק חוץ מהעגבניות כמובן.
בסיר חבר ליד קצצתי סלק צהוב לקוביות, גבעולי סלרי מראש לטבעות דקדקות. מלחתי, מעט שמן זית. כיסיתי. עד שהתרכך. שכחתי לכבות בזמן והתחתית נתפסה

כל השאר עוד נראה