לשבת עם הבוס באותו משרד זו בעיה ?
היי לכולם,
חדשה כאן...
יש לי דילמה פנימית שאני חושבת מה לעשות איתה אם בכלל..
המשרדים שלנו עוברים שיפוציפם נרחבים, מה שאומר שאם כרגע אני נמצאת במקום X והמנהל שלי במקום Y . זה הולך להשתנות בקרוב ולפי מה שזה נראה, נשב שנינו במשרד אחד. משרד = חדר. לפחות יש חלון...(לכל הקלסטרופובים למיניהם )
any way......
אני מודאגת מכך שאני אצטרך להיות איתו באותו חדר, צריך באמת לפרט למה?
סה"כ הוא בנאדם בסדר אבל עדיין.. (הוא אוהב לדבר ממש הרבה, שאלה שלי של כן\לא, מסתכמת אצלנו בישיבה של חצי שעה)
הוא המנהל שלי והוא מבקש ממני דברים במהלך היום..ונראה לי שכשנהיה באותו חדר , הבקשות יהיו מסיביות,
ואני לא אוכל לעשות את הדברים הקטנים שעד עכשיו הייתי עושה, אם זה סתם להתקשקש בווטסאפ פה ושם...מוזיקה וכו'
אני אדם שאוהב את המרחב שלו בעבודה, זה לא שאני מחפשת "לחפף". ממש לא. להפך.
אבל לשבת איתו בחדר אחד שזה דיי צמוד.
נראה לי קצת.....................קצת הרבה חונק.
מה אתם חושבים על זה? זה רק אני ככה שצריכה "להשתחרר" או שיש הזדהות?
האם זה לגיטימי שאעיר על זה טרם המעבר שלנו לשם? ( המנהל שלי בעיקרון נפגש עם אנשים במהלך היום, רובם חיצוניים, אני מניחה שבמשרד האישי שהיה לו עד כה, האם יהיה לגיטימי לשחק על זה? בטענה שאיך זה יתבצע..\אי נוחות וכד')
היי לכולם,
חדשה כאן...
יש לי דילמה פנימית שאני חושבת מה לעשות איתה אם בכלל..
המשרדים שלנו עוברים שיפוציפם נרחבים, מה שאומר שאם כרגע אני נמצאת במקום X והמנהל שלי במקום Y . זה הולך להשתנות בקרוב ולפי מה שזה נראה, נשב שנינו במשרד אחד. משרד = חדר. לפחות יש חלון...(לכל הקלסטרופובים למיניהם )
any way......
אני מודאגת מכך שאני אצטרך להיות איתו באותו חדר, צריך באמת לפרט למה?
סה"כ הוא בנאדם בסדר אבל עדיין.. (הוא אוהב לדבר ממש הרבה, שאלה שלי של כן\לא, מסתכמת אצלנו בישיבה של חצי שעה)
הוא המנהל שלי והוא מבקש ממני דברים במהלך היום..ונראה לי שכשנהיה באותו חדר , הבקשות יהיו מסיביות,
ואני לא אוכל לעשות את הדברים הקטנים שעד עכשיו הייתי עושה, אם זה סתם להתקשקש בווטסאפ פה ושם...מוזיקה וכו'
אני אדם שאוהב את המרחב שלו בעבודה, זה לא שאני מחפשת "לחפף". ממש לא. להפך.
אבל לשבת איתו בחדר אחד שזה דיי צמוד.
נראה לי קצת.....................קצת הרבה חונק.
מה אתם חושבים על זה? זה רק אני ככה שצריכה "להשתחרר" או שיש הזדהות?
האם זה לגיטימי שאעיר על זה טרם המעבר שלנו לשם? ( המנהל שלי בעיקרון נפגש עם אנשים במהלך היום, רובם חיצוניים, אני מניחה שבמשרד האישי שהיה לו עד כה, האם יהיה לגיטימי לשחק על זה? בטענה שאיך זה יתבצע..\אי נוחות וכד')