לשדרג או לא לשדרג זו השאלה ! מווינדוס 10 לווינדוס 11

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
היי, הגיע היום שניתן לשדרג או להתקין ווינדוס 11 נקי , אני מתלבט כי

1 מדובר על המחשב הראשי שלי המחשב המשני לא עומד בדרישות.
2 מחלות ילדות באגים וכו' עלולים להיות .
3 סתם זמן ..כי אם אני משדרג ולא טוב לי וחוזר אחורה. בזבזתי זמן
4 אם אחכה נניח שלושה חודשים ,אדע אם יש בעיות אם פתרו מה פתרו מה לא יהיה יותר שיקול דעת להחליט על פי עובדות..

שיקול כן להתקין זה לעזור למי שיתקין מבחינה טכנית של איך עושים מה עושים וכו' זה ה"תפקיד" שלי פה..רק מה אני לא יודע כמה ישדרגו ויפנו הנה ...

מה אתם אומרים לקפוץ ראש או לחכות?

רוב הזמן נח

Well-known member
היי, הגיע היום שניתן לשדרג או להתקין ווינדוס 11 נקי , אני מתלבט כי

1 מדובר על המחשב הראשי שלי המחשב המשני לא עומד בדרישות.
2 מחלות ילדות באגים וכו' עלולים להיות .
3 סתם זמן ..כי אם אני משדרג ולא טוב לי וחוזר אחורה. בזבזתי זמן
4 אם אחכה נניח שלושה חודשים ,אדע אם יש בעיות אם פתרו מה פתרו מה לא יהיה יותר שיקול דעת להחליט על פי עובדות..

שיקול כן להתקין זה לעזור למי שיתקין מבחינה טכנית של איך עושים מה עושים וכו' זה ה"תפקיד" שלי פה..רק מה אני לא יודע כמה ישדרגו ויפנו הנה ...

מה אתם אומרים לקפוץ ראש או לחכות?
מה אתה חושב שאני ממליץ?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בנתיים החלטתי לנסות שדרוג...הסקרנות והרצון להתחדש עשו את שלהם...אדווח אחרי ההתקנה ...איך זה עבר ומה החוויה וכו'...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אוקיי , שדרגתי, כל התוכנות עברו ומה שבדקתי פועל, שורת המשימות ענקית הקטנתי אותה בעורך הרישום אבל זה לא אידיאלי, לא מבין למה אי אפשר להקטין כמו ב10
בדקתי כל מנהלי ההתקנים מעודכנים תחת מנהל ההתקנים. סתם קטע שלי שאני עושה רענן זה מתרענן טיפה לאט, זה כנראה רק אם אתקין נקי יסתדר. בנתיים לא אעשה זאת יש לי תקופה עם אפשרות לחזור לווינדוס 10 עדיין.
אני אשתמש שימוש רגיל ונראה צריך כמה ימים לבדוק יציבות
אגב למי שרוצה לדעת מאיפה הורדתי זה לא מהארץ אבל שמפעילים את הכלי הוא בעברית , ההתקנה בעברית והכל כמו שיש לכם..נכון לכל שפת מערכת שלכם.יש את ISO בעברית זה בסביבות 5 גיגה אז רצוי בכל מקרה להוריד בכלי לדיסק און קיי . אני עשיתי כאמור שדרוג בשלב זה שתהיה לי את האפשרות לחזור אחורה..
נזכרתי בעוד משהו בדקתי ביוס (UEFI) לפני ללוח שלי יצא ביוס מעודכן לווינדוס 11 אז התקנתי אותו לפני.
ויש דרישות חדשות בכלל להתקין ווינדוס 11 יש כלי לבדיקה , אולי יהיה צריך להפעיל דברים בביוס או UEFI ולשנות עוד פרמטרים במחשב דברו איתנו פה לעזרה
פה הכלי

ההורדה מאתר חו"ל אנגלית

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (13).png
    ‏‏צילום מסך (13).png
    KB 474.9 · צפיות: 1
נערך לאחרונה ב:
למעלה