לשדרג מטראו 650 לטראו חדש ?

רוניתן

New member
לשדרג מטראו 650 לטראו חדש ?

שלום לכולם, אני שרוט של פאלם! מישתמש היסטורית החל מ-m-505 ואחריו - m-515 ,ואחריו - t-3 ,ועכשיו ב- טראו 650. ניראה שיש אולי מקום לשדרג לדגם יותר חדיש וקומפקטי במקצת ? מי יודע מה המצב של השיווק בארץ לדגמי הטראו החדישים ? ואם הדגמים החדשים מכילים תוספות מעניינות ? תודה מראש על כל תשובה רוניל

גם אני ממתין לסקירה זו

אני כבר צריך להחליף את הטריאו 650 כי הוא חבוט היטב..... כבר כמה זמן שאני בלבטים רציניים למה להחליף

atzmony

New member
אני רץ עם המכשיר

כבר חודשיים ,הסיבה העקרית שע עכשיו לא פרסימתי סקירה היא עקב חסרון במכשיר דומה בעבר כך שלי הכל חדש ואין באפשרותי להשוות. משתשמש חדש שאין ברשותו טרואו הייתי ממליץ על ה680 עקב מחירו המוזל ושינויים שלדעתי חשובים. הבדלים בין ה650ל 680 : 1.הטיפול בDBCACH אמור להיות יותר טוב למרות שאין לי כל אפשרות להשוות 2.הBT כנראה עובד טוב יותר מה650 אבל בטוח יודע להתעסק עם שני מכשירים במקביל -->אני מנווט ויכול לדבר בטלפון ועם התוכנה PHONE TECH אני גם לא צריך לחזור לתוחנה אחרי קבלת השיחה אני פשוט נשאר בניווט (ג ד ו ל ) 3.הצורה לדעתי הרבה יותר נוחה הוא קטן במיקצת אבל ללא האנטנה הוא מרגיש קטן מאוד. 4.על חשבון הצורה כמובן מגיע הסוללה הקטנה ב600ma/A שהיא חלשה ובשימוש יומי ממוצא כלומר שעתיים שיחה המכשיר מחזיר יממה וצריך להטעינו בלילה.
5. השמועות אומרות שבגלל שב750 אפליקציית הטלפון היא זהה ל680 המכשיר עובד ניפלא ויציב מאוד אפילו יותר מה680 (שכרגע אני לא מצליח ליצב למרות מספר מועט של התוכנות צד שלישי) כמובן הוא כולל דור שלישי שלדעתי כדאי כי הוא יותר זול מה GPRS !!!!
ומצלמה עדיין לא ברמות של PPC אחרים אך הרבה יותר טובה מה680 (שדרך אגב בגלל הצורה הדומה של שתי המכשירם מעניין לנסות להחליף את המצלמה של ה680 במצלמה של 750 ) שאלה למכירי PPC PHONE EDITION כאשר אתם מנווטים או בכל תוכנה אחרת ונכנסת שיחה האם אתם יכולים לקבל את השיחה ולהמשיך האפליקציה שבא הייתם ללא צורך לחזור ולהיכנס אליהה?

atzmony

New member
אנ חושב שבמידה

ותמכור את הישן תקבל במקרה הגרוע 1200 ש"ח תוסיף 800 ש"ח ויש לך 680(שנקנה בחו"ל --> עם עברית 1600 ש"ח) ועברית ובקרוב (יניב מה חדש ???)מקלדת מגוירת.

על הישן שלי אקבל מעט מאוד

המכשיר עובד היטב אך הוא כה חבוט שלא נראה לי שמישהו ישלם עליו הרבה.....

למעלה