לשדר הסדרה מתחילתה....

jessie626

New member
לשדר הסדרה מתחילתה....

אחותי ואני מכורות לסדרה מזה 10 שנים. הייתי רוצה שישדרו את הסדרה מתחילתה, בפרקים שבהם הופיעו: קסנדרה ובעלה הנכה,דני וקריסטין, סקוט הרופא החתיך שהיה גם בעלה של לורן המתוקה, ג'ק הישן, אשלי הנוכחית(הראשונה), וכן אשלי השנייה, בראד בזמנו, שילה, מיימי וליאנה בזמנו, וכן וכן טרייסי. אנא מכם, קצת נוסטלגיה.....

junny

New member
לילי- ספויילר

היא לא אמורה בקרוב להיות כבר ילדה גדולה? הופתעתי לגלות שהיא עדיין ילדונת

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif

דרו תעזוב את ג'נואה סיטי (שוב) ורק כאשר תחזור אליה (אצלנו בעוד קצת פחות משנתיים וחצי) לילי תהיה בת 15.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה לקהילה! ../images/Emo24.gif

ואת מוזמנת לספר לנו עוד קצת על עצמך
בעניין השידור מחדש של הסדרה, מבחינת ערוץ 3 צח"מ היא כנראה על תקן של סותם חורים בלוח השידורים, או לפחות ככה זה נראה. אין התייחסות, אין אזכורים וכמובן שאין פרומואים. אני לא הייתי תולה תקוות גדולות...

jessie626

New member
לפחות לשדר פרקים נבחרים...

מכל הזמנים, כמו שבזמנו שידרו "פרקי זהב" של היפים והאמיצים.

dviridit

New member
לנוסטלגית המתגעגעת!

גם אני אהבתי מאוד את הימים ההם עליהם את מדברת ואליהם את מתגעגעת כל כך,כן היו ימים וזה היה מזמן ימים שבהם כולם כמעט היו דלוקות על דני רומולטי הזמר רוק החתיך של גנואה סיטי וכל מה שנשאר לנו היום ממנו זוהי אחותו היקרה גינה בעלת המסעדה המפורסמת ביותר בגנואה סיטי ,לא נשכח לציין חתיך נוסף ששבר הרבה לבבות באותם ימים נוסטלגים והוא סקוט הרופא החתיך שכל בחורה היתה מוכנה לעבור אצלו מספר בדיקות. ולאיפה נעלמה לנו טרייסלה הבת הקטנה והעגלגלה לבית משפחת אבוט ,המשפחה לא נראית אותו דבר בלעדיה ונמאס רק לשמוע אחרים מדברים עליה ומוסרים דרישת שלום או חג שמח ממנה בחגים ,רוצים אותה חזרה בגודל טבעי ואמיתי וכמובן שאפשר להחזיר דמויות נוספות כגון:רקסי סקסי,קסנדרה,ליאנה לאב,לורן פנמור,שילה המרשעת שהוסיפה אקשן עם הרע שלה,וכו, וכו. באותם ימים טובים ויפים, הייתי מוכנה לרוץ ברחוב כידי לא לפספס פרק בשעה שהוא היה אז משודר,כי הסידרה היתה מרתקת וגם לא היה אז בזמנו שידורים חוזרים ביום שישי כמו היום בזמננו. נ.ב הסידרה אז לדעתי היתה יותר סוחפת ומרגשת לעומת היום . על החתום :רלי חברה של עידית וגם עידית עצמה מסכימה עם רב הנאום של רלי.

למעלה