לשוב לנהיגה

מאיה 21

New member
לשוב לנהיגה

אתי שלום רב, היה לי רשיון נהיגה מגיל 17. לפני שנתיים קיבלתי עקב בעיות ראייה ת. עיוור לצמיתות. והפקדתי את רשיון הנהיגה במשרד הרישוי. היום, יש לי עדשות מגע ואני רוצה, ולא רק רוצה אלא נראה לי ולדעת רופא העיניים שלי שאני גם יכול ללא בעיה אלא רק להרכיב עדשות לנהוג בשנית. שאלתי היא זו, האם משרד התחבורה יכול למנוע ממני לגשת לבדיקות רפואיות במרכז לבדיקות שלהם. (יש להם מרכז כזה). האם עצם החזקת התעודה בארנק יכולה להיות קלף מצד משרד התחבורה לא לתת לי אפילו זכות לגשת לרופא? הרי שבכך נשללת ממני הזכות הבסיסית של דמוקרטיה. אפילו שבתעודה כתוב לצמיתות יש לי שיפור. ושדה הראיה שלי תקין. יש לי משולש לרכב, האם זה יכול להרע? לא אכפת לי להחזירו. אני מוכן לעשות את כל הבדיקות האפשריות מצידי המון תודה לך כפיר קליין

שלמה.ל

New member
למאיה

תגישי בקשה לבדיקה במכון לבטיחות בדרכים ת",א רח´ הארבעה הם הסמכות היח´ בארץ לשלול או לתת לך אישור נהיגה מפאת בעיות רפואיות ודבר זה אינו פוגם לך באחוזי הנכות. לא ברור לי נושא המשולש אלא עם את נכת גפיים תחתונות עם לא , לא מבין איך קיבלת אותו.

שושה100

New member
פירוט

היי, שמי כפיר פשוט כתבתי מהמחשב של אחותי מאיה. תודה על התשובה, את המשולש קיבלתי כי אבא שליע הסיע אותי במכונית כך שאני \זכאי לו בתור בעל תעודת עיוור. יש לך אולי את הטלפון שלהם? מדבריך אני מבין שאולי בכלל לא פסלו לי את הרישיון, אלא רק לקחו אותו. האם הם יכולים לסרב לבדוק אותי? תודה שוב, כפיר

שושה100

כפי שכתב שלמה, שאלה אחרת. מאחר וראיתך לשמחתי שבה. תוכל לקבל רשיון נהיגה רגיל בלבד. לא תוכל לקבל תג לרכב "נכה". אם הנך רואה אין סיבה לתג אלא עם יש לך לקות נוספת שלא ציינת כאן. גם אביך לא יוכל להחזיק בתג כיוון שאתה רואה. טוב שראייתך חזרה זה החשוב מכל. מאחלת לך חידוש רישיון מהיר. סע בזהירות. בהצלחה.

שלמה.ל

New member
לכפיר

לצערי אין לי את מס´ הטלפון שלהם אולם אין בעיה להשיג ב-144 תתקשר לשם ותשאל מה הפרוצדורה על מנת להגיע אליהם לבדיקה ודרך מי, האם דרך משרד הרישוי או דרך ביטוח לאומי. הם ורק הם רשאים להחליט עם יחודש לך הרשיון או לא.

מאיה 21

New member
תודה מכל הלב

למעלה