לשוטרת - לוגן כמובטח

גולי*

New member
לשוטרת - לוגן כמובטח

היי שוטרת, כמו שהבטחתי אני שולח לוגו ומקווה שיהפוך ללוגו הרשמי של הפורום, כבר יומיים שאי אפשר לכתוב כלום לפורום. ד``ש לרועיקו

גוליייייייייי :)

אהבתיייייייייייי לוגו מדליקק..... :) :) :) אבל מהזה זההההה? ששמעתייייי?? שאתה רוצה לעזוב את הפורוםםםםםם.....? אז תקשיב לי טוב..והנה זה בא לא רציתי לעשות את זה אבל אין לי ברירה אז תקרא טוב טוב ----------------------- הרני נותנת לך.. צו עיכוב יציאה מהפורום הזה.. במידה ולא תקיים את הצו הנ``ל צפוי אתה לעונש חמור ביותר אז תיזהררררר שאני לא אראה אותך מחוץ מכאן.... בכבוד רב.....שלך....חוקרת פרטית ;-)

גולי*

New member
לחוקרת

תודה על הערתך ללוגו אני משאיר לכם את הלוגו כמתנה יפה ועוזב. תודה וסליחה גולי

גוליייייייייייייייי כנס מהר לפה..

גוליייייייייייייי מתוקיייייייייייי למה אתה עוזב?? לא מרשה לךךךךךךךךךךך וחוץ מזה נתתי לך צו יציאה. אז אתה לא יכול לעזוב........ רגגעעעעעעעע וחוץ מזה ככה אתה נוטש אותי פה.... זהו נעלבתיייייייי שלך.....חוקרת

גולי*

New member
לחוקרת

אם את רוצה לדעת למה תכתבי לי למייל שלי אני אסביר לך גולי

לך גולי..........

אם אתה רוצה לספר בכייף אני ישמח לשמוע.. אז תכתוב לי לאי מייל.. וובלי שום קשר אתה לא זז לשום מקוםםםםםםםםםםםםם חוקרת :)

shoteret

New member
:cool: השוטרת לגולי

היי סקסי, קיבלתי את הלוגו שלך דרך האימייל פשוט אחלה של לוגו אהבתי מאוד!!!!!!!!! תודה נוני

גולי*

New member
שוטרת חמודה

ומה עכשיו? מה את עושה איתו? חבל שהו יירד לטימיון לא? אולי תהפכי אותו ללוגו של הפורום? אני מקווה שאני לא מגזים - הרי הלוגו חמוד ולא יותר גולי

למעלה