לשוטרת שחזרה מהכפור, ללי המתוקה, וליתר הקוראות והקוראים, עוד סיפור

batman

New member
לשוטרת שחזרה מהכפור, ללי המתוקה, וליתר הקוראות והקוראים, עוד סיפור

לי חוזרת לעוד לי אמנם משחקת את הביישנית אבל מתחת למעטה הצניעות והנחמדות מסתתרת נמרה לוהטת שיודעת בדיוק מה היא רוצה ואיפה. נפגשתי עם לי שוב לפני כמה ימים, היא הגיעה לביקור בת``א והצטלצלנו כדי להיפגש. סתם קפה קטן בשמש החורפית של תל אביב. לי ירדה מהמונית לבושה שמלה קצרה שחורה שחשפה לשבריר שניה ירך חלקה שזופה ומפתה. היא פסעה לכיווני בחיוך ואני בחנתי את הליכתה החושנית בהנאה. היא נשקה לי ברפרוף על הלחי , כמנהג הצפנובונים, והתיישבה מולי . ``אספרסו קצר `` היא זרקה לכיוון המלצרית והיישירה מבטה אלי ``אתה מחכה לי הרבה ?`` כן, אין ספק שלי יודעת לשאול נכון . נזכרתי באחר הצהריים המענג שהיה לנו כשחזרתי מהמילואים ופגשתי אותה ברכבת. כן, אני מחכה הרבה זמן. השיחה קלחה בנועם ואנחנו סיימנו יותר מכוס קפה אחת כאשר החלטנו לשנות אווירה. טיילנו ברחובות הקטנים שבאזור דיזינגוף והתעכבנו מדי פעם כדי להיזכר בנשיקות האדירות שנהנינו מהן. לי הפגינה רעבתנות לא מבוטלת , ולא היססה למשוך אותי מדי פעם לסמטה צדדית או כניסה לבניין, להצמיד אותי לקיר ולחדור לתוך פי עם לשונה המתוקה והשובבה. החזה הגדול שלה נצמד אלי בחוזקה והרגשתי את נשימתה המהירה תוך כדי הנשיקה. הבטתי סביבי ושאלתי את לי ``לאן את מובילה אותי, אני גר בכיוון אחר בכלל`` היא חייכה והמשיכה להרטיב את שפתי בלשונה ולהיתחכך בגופי. כעבור זמן קצר הגענו לפתחו של בניין , לא ממש חדש, ברחוב קטן ושקט. ``חברה שלי השאירה לי מפתח `` לי הייתה גאה בעצמה `` לא יפריעו לנו, אל תדאג`` לדאוג? אני ? רק המחשבה שאולי איזו חברה מסתורית תופיע פתאום העלתה את רמת הריגוש שלי לשיא חדש. נכנסנו לדירה קטנה ונעימה הפונה לחצר אחורית שקטה ומרוחקת מהשאון של הרחובות הראשיים. לי התנפלה עלי , מסירה את מעילי והחולצה שלבשתי והחלה מנשקת את צווארי, כתפי , החזה שלי והתמקדה בפטמות. ההרגשה היתה מטריפה. תוך כדי מציצה נמרצת פתחה לי את חגורת מכנסי ואת הכפתורים וחשפה את קצה הזין שלי שכבר התחנן לצאת לאויר הפתוח. לי החלה להנמיך את נשיקותיה ומציצותיה עד שכרעה לפני והביטה בי מלמטה. ``ממממממ`` היא לחשה בתענוג ``לזה התגעגעתי `` ועוד לפני שהספקתי להגיב , עטפה את קצה הכלי שלי בשפתיה , העבירה לשון רטובה לאורכו ואז הכניסה את הזין לכל אורכו לפיה . הרגשתי את חום הפה של לי מחמם את איברי, איך שפתיה מטיילות מעלה ומטה עד שכל הזין נעלם לחלוטין בתוך הפה שלה. החלטתי לצאת מהקיפאון שאחז בי ואחזתי בלי , ויחד נשכבנו על השטיח. השכבתי אותה על גבה והרמתי את שמלתה מעבר לראשה. לי נותרה בתחתון שחור רקום , צר סקסי ומגרה ובחזיה שבקושי הכילה את שדיה היפים והגדולים. ללא היסוס ניגשתי לשחרר את צמד השדיים ושפתי החלו לענג את פטמותיה במציצות ונשיכות קטנות. הפטמות התקשו בפי ולי, שהחלה להיות יותר ויותר מגורה מהמציצות, נענתה בהתמתחויות של הנאה על גבה. נשיקותי והליקוקים הרטובים החלו לנוע דרומה אל בטנה של לי ותשומת לב מיוחדת הקדשתי לטבור הקטן שלה. לי הרימה את האגן שלה כלפי , משכה את התחתון והורידה אותו. אני הבנתי את המצופה ממני ומיד לשוני החלה מטיילת בשיער הערווה של לי. שיער שהעלה ריח משכר של נקיון עם ניחוח מיצי התאווה. פישקתי את רגליה של לי והתמקמתי מול כוס וורוד , רטוב ורעב. לי לא נתנה לי להנות מהנוף יותר מדי ומשכה את ראשי לבין רגליה. ליקקתי תחילה את החלק הפנימי של ירכיה ושמעתי את גניחתה כל פעם שלשוני התקרבה לשפתי הכוס. ואז, בבת אחת ,החלקתי את לשוני לכל אורכה לתוך הכוס של לי, מכניס ומוציא אותה בקצב מהיר ומלקק לכל הכיוונים. לי הייתה באטרף, היא עצמה עיניים , פישקה את רגליה לפישוק הרחב ביותר שיכלה והתמסרה לתענוג האורלי שסיפקתי לה. הרטבתי אצבע אחת ביד ימין וגיששתי באזור פי הטבעת של לי. למרות נסיוני המוצלח מאד פעם שעברה, תמיד יש להיות זהיר בקטע הזה. לי נעתה ברצון ואחזה בידי תוך שהיא מקרבת את היד לתחת שלה. החדרתי באטיות את אצבעי לחור ישבנה של לי והתחלתי לדפוק אותה עם האצבע במקביל למציצה החזקה שהענקתי לה בכוס. לי עצמה עיניים בעוצמת סערת החושים והניעה את ישבנה באיטיות כלפי הפה שלי. חשתי את קצב התנועה שלה הולך ומתגבר והגברתי בעצמי את עוצמת המציצות והדחיפות לתחת. לי נשמה במהירות , גנחה מעונג מהול בכאב ואז בבת אחת , נרפה כל גופה והיא נשכבה מתנשמת על השטיח בעיניים עצומות ובחיוך ענק על פניה. ``מממממ זה היה טוב טוב `` היא הייתה מרוצה . כעבור כמה דקות שלחה לי יד לעבר אזור חלצי וגילתה במישוש כי הזין שלי עדין עומד ומבקש טיפול משלו. לי נשכבה לצידו וקלטה שוב את הזין לתוך פיה , מוצצת אותו ומלקקת אותו לסרוגין. המציצה הפיחה חיים חדשים בכלי ,שכבר התייאש מעט, והוא התמלא והתנפח עוד יותר . לי קרבה את ראשה אלי , כאילו לנשיקה , ולחשה באזני ``אני רוצה להכניס אותו לתוכי,`` לי טיפסה ועמדה על ברכיה מעלי כאשר גבה פונה אלי והכוס שלה ממוקם בדיוק מעל קצה הזין שלי. היא נעה מעליו וטיפות מנוזלי הכוס שלה החלו לגלוש במורד הזין שלי . הרגשתי את חום גופה מעל לכלי שלי , שכאילו ניסה להיות גבוה יותר כדי להיכנס כבר. לי פישקה את רגליה באטיות וכך ירדה אט אט והחדירה את הזין שלי לתוכה. החום שהקיף את הזין שלי היה מטריף והכוס של לי היה כל כך רטוב שההחלקה היתה ללא חיכוך, רכה ונעימה. לי התיישבה עלי לגמרי וכל הזין שלי בתוכה, היא נשענה קדימה והחלה לעלות ולרדת , מחדירה ומוציאה מעצמה את הזין בקצב אחיד. כעבור מספר פעימות שכאלה , לי נשכבה לאחור, עלי והמשיכה בתנועות הישבן שלה על הזין שלי. שלחתי את ידי קדימה וחפנתי את שדיה שנעו בקצב יחד איתה. ליטפתי וקצת צבטתי את הפטמות, סחטתי כל שד בכוח בידי והגברתי את המעיכה ככל שאנחותיה של לי הלכו וגברו, היא אהבה את זה. הרגשתי כי אני עומד לגמור והגברתי את מהירות ההחדרות לתוך לי. היא חשה זאת וחזרה לשבת עלי , עולה ויורדת במהירות על הזין שלי. אחזתי את מותניה והצמדתי אותה מטה כאשר חשתי את הזרם עובר לאורך הכלי שלי והיא נצמדה מטה והפסיקה לזוז. גמרתי בתוכה בעוצמה וברטט אדיר, הרגשתי שאני ממלא את כולה בנוזל שלי. נשארנו כך עוד דקות ארוכות ואז לי ירדה מעלי , נשכבה לצידי ולחשה `` אתה יודע , גמרתי פעם שניה כשמעכת לי את השדיים וגמרת בי `` הייתי מאושר . מי צריך יותר מזה.

batman

New member
לתגובות הצעות בקשות וכו` להלן האי מייל שלי

[email protected] אז יאללה תתכילו לכתוב. (אאה כן, אם זה בעברית אז עדיף בקובץ וורד)

shoteret27

New member
היי באטמן

היי סקסי, מה שלומך דארלינג? קראתי ואהבתי אתה גדול וחוץ מזה אני מחכה שתשלח עוד תמונות משלך לפורום סקס רוצה לראות הכל ממני

יעלי* *

New member
באטמןןןןןןןןןןןןןן

האמן לי שלפי הסיפורים שלך אני גם הייתי חוזרת לעודדדדדדדדדד תמשיך כך,אחלה סיפור.... ביי יעלי

למעלה