לשוטרת 27

סקאנק

New member
לשוטרת 27

היי מה קורה? רק רציתי לציין שנעלבתי...בסה``כ כתבתי לפניי יומיים כתבה מלאה על גיוון חיי המין שלנוו בדרכים שונות, אך לא קיבלתי שות תגובה ממך... בכל אופן, כדאי שתקראי לא רק הודעות שמופנות אלייך. סקאנק.

shoteret27

New member
סקאנק שנעלב משוטרת27

היי מתוקי אני באמת משתדלת לקרוא את כל ההודעות שנכתבות כאן בפורום ולך כבר הגבתי על אחת או שתיים אני ממש לא מתנשאת שקוראת רק כאלה שמופנות לשוטרת27 נהפוך הוא משתדלת להגיב ככל האפשר ועכשיו לעניינו מה אעשה כדי שאהפוך אותך למאושר ושלא תכעס על השוטרת27 ממני

סקאנק

New member
לא נעלבתי..

שוטרת27 לא נעלבתי רק רציתי להסב את תשומת ליבך. למותר לציין שעצם תשובתך הנחמדת כבר עשית לי טוב יותר ונחמד לדעת שאכן קראת את מאמרי האחרון והפנמת :) ואני ממליץ בחום לנסות. בכל מקרה, רציתי לשאול לשלומך, ולקבל מעט פרטים אודותייך, אם אין לך בעיה עם זה..

shoteret27

New member
ושוב איתך סקאנק משוטרת27

היי מתוק שמחתי לראות שהכל נלקח ברוח טובה כי באמת אני משתדלת ולשאלתך אתה מעוניין להכיר את השוטרת השאלה היא עד כמה ולאיזו מטרה התעניינותך }השוטרת מניחה רגליה על שולחנה ומחכה לתגובתך ממני

הקצין

New member
שוטרת

שוטרת יקרה לאן הלכו הנימוסים ? להוריד רגליים מהשולחן . ( יכול דוקא להיות מעניין ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלך קצין וג`נטלמן

סקאנק

New member
הכדור חוזר אלייך

היי חמודה, נחמד לי לדעת שיש עם מי לדבר בכיף! ובכן לשאלתך, אתחיל ממני, ואת יכולה להשתלב בכל רגע: בן 26 נשוי כשנה וחצי, ללא ילדים. לומד לתואר שני מערכות מידע,באוניברסיטת בר אילן. כאן אני מחפש בעיקר מישהי עם ראש פתוח, בכיף שנוכל לדבר על דברים שונים ומשונים ללא שום התחייבות מצידנו, כאשר המטרה היא כיף נטו! אשמח לדעת את תגובתך...

למעלה