לשום כלום היקרה!..

saritush

New member
לשום כלום היקרה!..

אני מקווה ששמת לב שעניתי לך בעמוד 29.. כשאמרת ``תתי-קורסים``- הכוונה לניב המסוים שאותו מלמדים אותך, או למשהו אחר? אני יודעת שאין לי שום דרך להשפיע על שיבוצי, אך האם זה נכון שאם אני לומדת ניב מסוים, ויש בסיס או בסיסים ספציפיים שבהם עוסקים בניב זה, אז רוב הסיכויים שאגיע לבסיס הנ``ל? ואז אם מדובר, נניח, במספר מצוצמם של בסיסים כאלו אז יתנו לי את האפשרות לבחור? אני מאוד מקווה שתספיקי לקרוא את ההודעה ולענות לי מהר, כי אני מתגייסת ביום ראשון.. ושוב תודה מקרב לב :cool: עזרת לי המון!

שוםכלום

New member
קודם כל...

טוב שכתבת לי כאן שוב, כי אחרי יומיים שאני בודקת אם שלחת לי עוד שאלות בעמ` 29 כבר התייאשתי והפסקתי לבדוק - הנחתי שקראת, הבנת, הפנמת והלכת... אז ככה - כן, לזה התכוונתי ב``תתי קורסים`` (ואוו, את יודעת ממש המון, יחסית אליי למשל ולאנשים במחזור שלי לפני הקורס הזה... כיף לך) ויש בסיס אחד שמותאם לכל תת-קורס כזה. הבחירה הזאת נעשית על-ידי סגל הקורס ונעשית גם ע``פ הנתונים שלך, אך לרוב זה פשוט באקראי. ככה שאין שום דרך להשפיע על השיבוץ שלך. (למה, יש העדפות??). ועוד משהו - ואוו... שיהיה לך המון בהצלחה, תשתדלי להנות כמה שיותר, תאמיני לי שלפחות מבחינת החברה שם יהיה לך טוב. אל תתני להם לשבור אותך (לא שהם מנסים באופן מיוחד, אבל עדיין, יש הרבה תסכולים) - בהצלחה!!

saritush

New member
שנית כל..

אכן קראתי והפנמתי.. ת`אמת, אני לא יודעת כ``כ המון, פשוט שמעתי מאנשים.. לפי מה שאת אומרת- יש בסיס אחד לכל ניב? כלומר שיש כ``כ הרבה בסיסים?! ואם כבר שאלת- כן, יש לי העדפות- אני יודעת שיש בסיסים בסביבת ירושלים, אז אכן הייתי מעדיפה להגיע אליהם.. למה התכוונת שהבחירנ נעשית עפ``י נתוני? באיזה נתונים הם משתמשים בדיוק? אם הם יודעים עוד מראש, בתחילת הקורס, איפה אשרת, אז מה משפיע על קביעתם? בכל מקרה- תודה רבה על הכל, מקרב לב. אני אכן אשתדל להינות כמה שיותר.. אני מניחה שיהיו חבר`ה טובים.. אני מתארת לעצמי גם שיהיו תיסכולים, בעיקר לאור העובדה שזה קורס ממש ארוך..(וכאן עוד שאלה- חלילה וחס- קורה שנופלים מהקורס??, יש מבחנים מסכמים או משהו כזה?) אז.. אני אודה לך שוב, ואני מקווה שבסוף יהיה בסדר, ושיעבור מהר ככל שאפשר.. בתודה והערכה רבה.. B-) 8-p :cool:

למעלה