לשומר מסך -יחידות נופש - הסיוט נמשך

tzippy49

New member
לשומר מסך -יחידות נופש - הסיוט נמשך

"שומר מסך" שלום רב לפני כמה חודשים פניתי אליכם בנוגע ליחידת נופש שבבעלותי של "אטלס" בנסיון לברר מה קורה אם אני מפסיקה לשלם את האחזקה השנתית. אחרי שביררתם וחקרתם בנדון, הודעתם לי ולכל עם ישראל שאם לא משלמים את עלות האחזקה השנתית, היחידה פשוט מופקעת מרשותי ולא יחולו עלי שום חובות עתידיים בנדון. אתמול התקשרו אלי מאיזו חברה, המתיימרת להיות נציגיה החוקיים של חב' אטלס בארץ, הם פנו אלי בנוגע ליחידה שלי, שע"פ דבריהים עדיין רשומה על שמי (למרות ששנים לא שילמתי את דמי האחזקה השנתיים) ובבעלותי, והציעו לי עיסקה שאי אפשר שלא לעמוד בה - קרי - הם מקיימים שוב מפגשי שטיפות מוח לקבוצות של אנשים, באותה השיטה שנהגו בה לפני ולפנים, כדי למכור להם יחידות נופש, וביקשו ממני להגיע אליהם לאיזה משרד באיזור התעשייה של נס ציונה. שם החברה לא ברור, הטלפון שקיבלתי מהם הוא רק למענה קולי בלבד. העיסקה שהם מציעים לי היא : להחזיר לי את מלוא הסכום ששילמתי על היחידה, ברגע שמישהו מנשטפי המוח נחדשים יקנה אותה ממני. המפגש אמור להתקיים ביום שישי הקרוב בפארק מדע בנס ציונה בבניין לב הקונגרסים. הטלפון שמסרו לי 08-9472111 והם כנראה חוזרים טלפונית רק אל אנשים שהם "מכירים", שאיתם קבעו מפגשי מכירה/קניה אך בשום אופן לא עונים ישירות. ח ש ו ד ! ! ! יש לי תחושה עמוקה של עוקץ חדש או מתמשך, שיגרום סבל לאנשים תמימים נוספים ורבים. הייתי מאוד רוצה לשתף איתכם פעולה בנדון כדי להראות את "ערוותם" ברבים פעם נוספת. אני יודעת שכבר מתקיימים מפגשים השבוע מדי יום ביומו (לי הציעו להיפגש דדחוף כבר אתמול...). לא מן הנמנע הוא שהם חיכו משך זמן סביר שהציבור יירגע מתרמיות העבר ועכשיו הם פנויים להמשך תרמיתם ללא הפרעה. אנא צרו עמי קשר, אולי אתם היחידים שיודעים מה קורה בנדון ותעזרו לי לא ליפול בפח פעם נוספת. בתודה ציפי 052-2404752

למעלה