לשומר מסך ממעללי בזק

liorasar

New member
לשומר מסך ממעללי בזק

מצ"ב דוא"ל ששלחתי להכלדיבורים והנושא הוא: "ממעללי בזק" אני מאוד מקווה שאם לא יטפלו בזה - לפחות שכולם ידעו על זה - על הגימיק שהוא עבודה קשה בעיניים וגם לעשות צחוק מאנשים שמנסים לחסוך וכולי. נותנים ביד אחת ולוקחים הרבה ביד השנייה. "שלום אבקשכם אם מתאים לכם לפרט בציבור ברדיו את מעללי בזק - קו קל וקו רגיל. בזק גובה כ-49 ש"ח דמי שימוש חודשיים מהמשתמש. קיים גם שרות של "קו-קל" בו גובים כ-24 ש"ח מהמשתמש (דהיינו 50 ש"ח חסכון בחשבון). הקו הקל קיים למשתמשים שכמעט ואינם מטלפנים. פחות שיחות פחות דמי משתמש. מה עשו בבזק ? אמרו "לך ונתחכמה לו". דמי השימוש מוקטנים אך התשלום לדקה לשיחה גבוה מאוד. עד כדי כך שנציגת השירות של בזק הסבירה לי ש"לא משתלם לך" להשתמש בקו קל כי הגעתי לקרוב ל-100 דקות שלי בחודש . סה"כ לתשלום לחודשיים קיבלתי חשבון של 185 ש"ח (ממנו כ-50 ש"ח קו קל ותא קולי לחודשיים) ואילו הייתי עוברת למסלול הרגיל בו הייתי משלמת קרוב ל-100 ש"ח בעבור קו רגיל ותא קולי לחודשיים ומטלפנת אותה כמות שיחות החשבון שלי היה יוצא אותו דבר או זול יותר. בבזק אי אפשר להילחם אך לקחת מהם את פירות הפרסום של הקו הקל שלהם ולהודיע לציבור איך זה באמת כדאי וכדאי. אולי יימצא מישהו שיצליח לגרום להם גם לתת לפנסיונרים (כמוני למשל) קו קל וגם לתת לפנסיונרים תשלום נורמלי בעבור שיחות כמו בקו רגיל ולא להקפיץ להם את התשלום בעבור השיחות. בברכת שנה טובה"

למעלה