לשון...... איכס...

K i n G i

New member
לשון...... איכס...

רק אצלינו עושים מבחנים של 10 עמודים כולל לעשות סיכום?

L i T a L 1

New member
אממממממממממ כן ../images/Emo6.gif

לי דווקא הולך לא רע בלשון אני עומדת על ממוצע מעולה של 98 (אבל זה באמת הכל תודות למורה שהיא מעולה כי אם זה היה תלוי בי הייתי מזמן נכשלת
) בכל מקרה במבחן פסח (שזה כמו מתכונת) לא הלך לי כל כך טוב כי הייתי ממש חולה אבל מילא.. אני ישרוד נקווה שזה לא יוריד לי את הממוצע מתחת ל80... מי פה ניגש עוד לבגרות בלשון השנה ב25.6 ?

L i T a L 1

New member
ח לא יש לנו מורה טובה כל הכתה זה

ממוצא 90-95 ככה היא באמת מעולה אבל היא מלמדת מאוד לעט בגלל זה אנחנו ניגשים לבגרות בי"א ולא בי'

כיף לכם..

למרות שעדיף לגמור עם זה כבר ביוד כשעוד אין ממש לחץ ולא לדחות את זה לשנה הבאה שיש שם הרבה לחץ. מזתומרת לאט? מה אתם לומדים עכשיו

L i T a L 1

New member
אמממממ

בפועל אנחנו התחלנו גזרת נחי ע"ו ובתחביר למדבו משפט פשוט כולל ומחובר וזה לעט מאוד בהתחשב בעובדה שאנחנו למדנו 5 שעות שבועיות בכתה י' ו6 שעות שבועיות השנה...

L i T a L 1

New member
חחחח כן אני יודאת...

אני עושה השנה את הבגרות וזה אכן מוזר....

מבחן משווה 6 עמודים???

אצלינו מבחן רגיל הוא איזה 4 עמודים אז אני לא רוצה לחשוב על משווה

L i T a L 1

New member
מה זאת אומרת משווה?

כאילו מתכונת? המבחן המסכם שלוקחים למגן?

סליחה, טעיתי

זה היה 4 עמודים (טוב אבל זה היה ממזמן ולא למדנו הרבה דברים כך שהמבחן היה יחסית קצר) ויותר מחצי כיתה נכשלה (יותר מ-20). אני קיבלתי 79 שזה גרוע אבל יחסית לכיתה זה מצויין. ומבחן משווה זה מבחן שכבתי שהמשקל שלו הוא כמו כל מבחן אחר בלשון ולפי התוצאות בודקים מהי הרמה של התלמידים ומה צריך לשפר.

K i n G i

New member
רבותיי....

קודם כל באיזה ביה"ס רגיל עושים בגרות בלשון בי"א ולא בי'? באינטרני? לנו היה מבחן היום 3 שעות דמוי בגרות, והיה בסדר. ואמרו שהבגרות יותר קלה מזה, אז אני מקווה שיהיה בסדר. מזל שאצלי בחטיבה לימדו טוב לשון, כי אצלי רוב הכיתה עם ציונים נכשלים.

L i T a L 1

New member
תשובה אליך....

אני לא בבית ספר אקסטרני אלה רגיל וכן גם אני טעיתי למה לא נותנים לנו לגשת לבגרות בי' ובהתחלה התבעסתי כי חברות שלי שלומדות בבית ספר אחר כן גמרו אבל אחרי שראיתי איך הם רצו בחומר ואיך אנחנו לומדים יסודי אני בהחלט מעדיפה לגשת בי"א. מה איכפת לי אני לוקחת את לשון בשיא החפיפנקיות ואני מקבלת 98-100 אני לומדת שעה לפני מבחן!!! באמת! אה וד"א במתכונת קיבלתי 93 וזה כשעשיתי אותה במצב של חצי גסיסה....

לי יש מורה גרעה בלשון כל הכיתה לי

עומדת על ממוצוה של 40 גם אני עושה בגרות בי"א בלשון (זה רק השנה בדרך כלל בבית ספר שלי נגשים ב-י' )

למעלה