אין כמו לשון../images/Emo3.gif
אני מבשלת במים בלי מלח אבל ניחא. רוטב מעולה שאני מאוד מחבבת הוא של חרדל צלפים ויין לבן. הולך טוב עם עשבים איטלקיים - בזיליקום, מיורן, טימין (אחד מהשלושה, לא כולם ביחד). מטגנים בצל פרוס בשמן זית. מוסיפים משהו כמו חצי בקבוק יין לבן משובח, 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים וכפית חרדל דיזון חלק - חריף. צנצנת צלפים (להקפיד לשטוף ולסנן אותם כי אחרת יש טעם לוואי של שימורים). הרבה שום כתוש ואחד מהתבלינים שאמרתי. (אפשר להוסיף להם גם כמה עלי דפנה) וכמובן - מלחי ופלפל לבן לפי הטעם.