לשון מנגנת בין שתי נשים..ובעל.

לשון מנגנת בין שתי נשים..ובעל.

הכרתי אותה כאן. היא נשואה. שנפגשנו, הדבר הראשון שעשינו לפני שלום, היה להתנשק. כך סיכמנו. לשונה חדרה אלי במהירות, אל מתחת לשפתי תחתונה,העליונה, חוקרת אותי. היה כיף לדבר איתה פנים אל פנים, אחרי שעות ארוכות של צ`ט. לגעת בה, לנשק לה. פינוק - זו לא מילה.לשונה גלשה על כל ס``מ בגופי, מענגת אותי. לא שטמנתי ידי בצלחת, טמנתי, אבל בחלקים אחרים בגופה. ולא רק את ידי...כמובן. בפעם השניה, עשתה לי הפתעה גמורה. נסענו אל דירת חברתה באשדוד, השוהה בחו``ל. אם חו``ל זה חדש השינה....כל אחד יכול לנסוע ללא ויזה. משרד הפנים יכול להמשיך לשבות. בפעם השניה בחיי טעמתי שתי נשים. מדהימות, יפות, חכמות וסקסיות במידה מדהימה. ארבע שעות של ליטופים הדדיים, בצד אורגזמות פראיות, אוכל עדין שגופנו משמש כשולחן ארעי..., שתי נשים מעסות אותי, מוצצות אותי, עושות איתי אהבה. חלום רטוב שהתגשם שוב. מאז - לא ראיתי אותן. חברתי הטובה ביקשה בקשה ולא יכולתי לעמוד בה. הפיתוי לראות אותה ענק, אבל לא יכול לעמוד בבקשתה. היא בקשה שאשכב איתה ועם בעלה. איבדתי תו, המגינה מזייפת. היא כל כך חסרה לי לסולם הצלילים.

פנטזיה של כל גבר עם אבר...זורם לך קרח בעורקים ?

מדהים. גם אנו רוצים. ספר לנו בפרטי פרטים ואכתוב על זה שיר, זאת - רק אם תאשר זאת מראש מעל גלי הפורום....

לבקשת הקהל

ביקשת שאגיב, אז אני מגיבה אך מה אומר? ואני סתם אלמנה כל חיי עם גבר אחד, מדהים ועכשיו מנסה כל מיני טעמים אמנם אני עוד צעירה והכל פתוח אבל ישנם דברים שאין בי שום תשוקה, רצון או אורך רוח לנסות, לבדוק, לראות איך נראה או איך מרגישים ואלו הם: סיגריות, מין בשלישיה או אנאלי או סמים אני בחורה סולידית, לקראת סוף שנות השלושים אוהבת מין, גברים, ולעשות חיים לשון פעילה, גוף מתלהם, מתלהב, בודק טעמים אבל יש לי גבולות צר לי אם זה יוצר אצלך אכזבות מין זה דבר כל כך אינטימי בהרבה רמות חגיגה של שתי גופות, שתי נשמות מעדיפה לעשות אהבה ולא מין אלא אם זה מה שיש...אתה מבין מסתפקים.... איך אמרת, ולא כל כך יפה, אני מציינת אז אני מזדיינת...

למעלה