לשונות דיבוק ורוחות רעות

לשונות דיבוק ורוחות רעות

http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-08ef90926790621004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=978777604

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני ל אמאמינה שנפשות של מתים נכנסות

של אנשים חיים..וליתר דיוק רוחות של אנשים שמתו.. רוחות של אנשים שמתו אינם בחזקת השטן! ורק השטן ועוזריו "השדים" יכולים להתנחל ברוחות אנשים חיים.. אין לשטן שלטון על רוחות בני האדם וזה כתוב מפורשות בשפר הקדוש אך אני לא מוצאת את מראי המקום של הדברים התומכים בהישג יד כעת..אבל אפשר למצוא. בכל מקרה..רק בשם הבן שיש בידו את השלטון האחד והיחיד על כוחות האפלה אפשר לצוות על שדים לצאת..וזה חלק מהשליחות של כל מאמין..וההבטחה שניתנה לנו..ראה שרשור ההבטחות שפתח ליון.

שדים

מלאכיו של השטן. האנושות מלאה בהם. גם אני לא מאמין שאלו הם נפשות של מתים שנכנסו, אלא שדים. בוודאי שהם לא הצליחו לגרש את השד ממנו, כיוון שהם לא מזהים שמדובר בשד, ואין להם כל סמכות לגרש שדים. אולי יש להם איזושהי סמכות מוגבלת מאת אדון השדים, להוציא מה שהם קרואים דיבוק מאדם, בכדי לפאר את עצמם, ובכך לפאר את אדון השדים. אך אין זו פעולת אלוהים הקדושה. של גירוש שדים טמאים מבני אדם. תודה לאדון על הסמכות שנתן לנו לגרש את השדים, אני ראיתי במו עיניי איך שד יוצא מאשה שהייתה אחוזה בו, ואחרי שהגעתי לאמונה גורשו ממני רוחות רעות(שהי התעסקתי בתורות נסתר ובסמים, שדרכם השדים חודרים לאדם), וההרגשה כשרוח רעה יוצאת ממך, היא הרגשה של שחרור נפלא. ואף לי הזדמן לגרש שדים בסמכות שניתנה לי מאת האדון ישוע המשיח מנצרת, בכוח רוח הקודש. ואם אתה מאמין בישוע המשיח ונטבלת הרי אתה נושע בן אלוהים השייך למלכות השמים, וגם לך יש את הסמכות הזאת, מאת האדון ישוע המשיח מנצרת.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמסכימה מאוד..וזה מעלה שאלה נוספת

שדנו בה לא פעם.. אני מאמינה שמי שנטבל ברוח הקודש..לא יתכן שיהיו בו רוחות רעות..(או רעים? אני רואה שמתייחסים לרוחות בשני הלשונות..ולרוח אלוהים בזכר..!) או שדים..כי לא יתכן שיהיה מקום לאפלה ולאור יחד.. דיריק פרינס הסופר המשיחי הידוע..מאמין ומעיד שגירש שדים מאנשים מאמינים..וגם מאלו שנטבלו ברוח הקודש.. זוהי סוגייה בעייתית מאוד בעיניי:-Q

כן...

אם הכל היה באמת שחור ולבן, נראה לי שהכל היה יכול להיות יותר ברור וקל. אך לא הכל שחור ולבן, וישנם תחומים אפורים בכל דבר. אדם שנטבל ברוח הקודש, גם יכול ליפול בחטא לצערי הרב. כפי שקרה להרבה מאד מאמינים טובים וחזקים שהיו נאמנים, אך בשלב מסוים, הם ממש נפלו בחטא. והדוגמה הטובה ביותר מהכתובים היא שמעון כיפא, שאין ספק שלאחר חג השבועות המפורסם, הפך מאדם שהתכחש לישוע למנהיג הראשי של הקהילה לאחר הטבילה ברוח. והנה באגרת אל הגלטים שאול מספר שבכיפא נמצא דבר אשמה ושהוא סטה מן האמת(חטא) כשנסוג מהתחברות עם הגויים ברגע שאחים יהודים נכנסו לחדר בו הוא שהה איתם ואכל. הרוחות הרעות יכולות להיכנס לתוך המקדש - האדם שנושע ונטבל ברוח, ולטמא אותו, אם האדם חטא והמשיך בחטאו הרע, כגון חטא מיני, או חוסר הרצון לסלוח, קנאה וכו' אין זה אומר כשאשר אדם נופל בחטא כלשהו, אז רוח רעה ישר ניכסת לתוכו - לא. אך אם האדם ממשיך בחטא ולא חוזר על כך בתשובה, הוא פותח לרוח הרעה דלת והיא יכולה להיכנס למקום הקדוש. הטבילה ברוח לא מבטיחה שהאדם שנטבל לא יחטא לעולם, הלוואי והיה הדבר כך, אך היא כן נותנת את המענה לחטא, וגורמת לאדם להתרחק מהחטא ולחזור בתשובה מכל מחשבה שנוגדת את רוח האדון. ואני מקווה שזה ברור שהטבילה ברוח היא לא אירוע חד פעמי, ועל המאמין להתמלא כל יום ברוח מחדש. נראה לי שכך הם פני הדברים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכן הסיפא ברורה לי..

אבל אני מכירה כניסיות שכל פעם לפני תחילת המיסה הם מתחילים בטקס הוצאת שדים מחברי הכניסייה בטענת שזה קורה רגיל ותמיד יש חטא פה ושם שעשו וזה אומר ששד נכנס.. זה בעיניי לא נכון
אדם חוטא ותמיד יהיה בסכנת נפילה לחטא..זה אומר שהתפתה ונפל.. אבל זה עוד רחוק מלהיות מצב של שד שנכנס לגופו ואוחז בו!.. צריך עוד הרבה לאדם מאמין..עד שיתעה לגמרי ויגיע למצב שהוא מרשה "בלי שידע לרוב שזו הזמנה פתוחה לשטן" לשד לאחוז בו ולהיכנס לרוחו! אבל יש מצב לא ברור וזה מה שבעיניי רחוק מלהיות ברוח הכתובים, שמישהו שמלא ברוח הקודש..גם יהיה בו שד..בגלל מצבי חטא מתמשכים שבמהלכם הוא בעצם סירב לקבל את רוח הקודש ולכבד אותו ברוחו..ומצד שני תראה שהוא עוד מדבר בלשונות הרוח.. ומקבל התגלויות ונבואות לחברי הכניסייה... אז או שיש מצב שהוא משקר..
ואינו מקבל נבואות ומה שהוא ממלמל זו כבר הצגה.. או שרוח הקודש לא עזב אותו למרות החטא (כמו שקרה עם דוד המלך שחטא את החטאים הקשים ועדיין אמר שרוח אלוהים לא עזבה אותו) והוא צריך שחרור מהחולשה הרוחנית בכדי שיסרב לחטא ויתחזק יותר באלוהים ולכן זה לא להוציא שד אלא לשחרר מכבלי חטא מסויים שהפיל אותו...

גם בעייני לא...

להתחיל אסיפה בטקס של הוצאת שדים מחברי הקהילה, נראה לי דבר מגוחך עד אבסורד. רוח הקודש מהרגע שהוזמן לגופו של האדם נשאר בתוך האדם עד יום מותו, או עד שהאדם מבקש מהרוח הקדושה לצאת ממנו ולעזוב אותו. כן וזה הדבר המפחיד, רוח הקודש נוכח גם כשאדם שנושא אותה בתוכו, כועס, נוטר טינה פועל מתוך מניעים לא נכונים(קנאה למשל), או שנכנע לתאוותיו. ולצערנו יש גם כאלה שמשקרים ומציגים הצגות, כאילו הם מתנבאים וכאילו הם מדברים בלשונות, מסיבותיהם המוזרות.

למעלה