כן...
אם הכל היה באמת שחור ולבן, נראה לי שהכל היה יכול להיות יותר ברור וקל. אך לא הכל שחור ולבן, וישנם תחומים אפורים בכל דבר. אדם שנטבל ברוח הקודש, גם יכול ליפול בחטא לצערי הרב. כפי שקרה להרבה מאד מאמינים טובים וחזקים שהיו נאמנים, אך בשלב מסוים, הם ממש נפלו בחטא. והדוגמה הטובה ביותר מהכתובים היא שמעון כיפא, שאין ספק שלאחר חג השבועות המפורסם, הפך מאדם שהתכחש לישוע למנהיג הראשי של הקהילה לאחר הטבילה ברוח. והנה באגרת אל הגלטים שאול מספר שבכיפא נמצא דבר אשמה ושהוא סטה מן האמת(חטא) כשנסוג מהתחברות עם הגויים ברגע שאחים יהודים נכנסו לחדר בו הוא שהה איתם ואכל. הרוחות הרעות יכולות להיכנס לתוך המקדש - האדם שנושע ונטבל ברוח, ולטמא אותו, אם האדם חטא והמשיך בחטאו הרע, כגון חטא מיני, או חוסר הרצון לסלוח, קנאה וכו' אין זה אומר כשאשר אדם נופל בחטא כלשהו, אז רוח רעה ישר ניכסת לתוכו - לא. אך אם האדם ממשיך בחטא ולא חוזר על כך בתשובה, הוא פותח לרוח הרעה דלת והיא יכולה להיכנס למקום הקדוש. הטבילה ברוח לא מבטיחה שהאדם שנטבל לא יחטא לעולם, הלוואי והיה הדבר כך, אך היא כן נותנת את המענה לחטא, וגורמת לאדם להתרחק מהחטא ולחזור בתשובה מכל מחשבה שנוגדת את רוח האדון. ואני מקווה שזה ברור שהטבילה ברוח היא לא אירוע חד פעמי, ועל המאמין להתמלא כל יום ברוח מחדש. נראה לי שכך הם פני הדברים.