לשועלית מדברית, בוקר טוב ותודה על ארוח מחמם לבבות אתמול....

חן.

New member
לשועלית מדברית, בוקר טוב ותודה על ארוח מחמם לבבות אתמול....

שרי42

New member
לשועלה הכי יפה במדבר

תודה תודה על אירוח נפלא, תודה על המאכלים הטעימים, על החברותא ופעם הבאה על הגג, עם בגדי ים, בלי חלק עליון שיתפוצצו השכנים חחחחחחחח ושרק תהיי לנו בריאה מואהההההההההההההההה

הקשתית*

New member
שועלית מתוקה.. :)

מצטרפת לתודות והברכות על ערב נפלא, מלא השקעה... ושרי קרציה שלי... צריך לעשות גוגינג בערב, כדי שנוריד את הבגד ים .... חחחחחחחחחח שלא יברחו השכנים של שועלית...

שרי42

New member
נשמההההההה

אני כל הזמן עושה גוגינג, מהמטבח לסלון, מהסלון לחדר הילדים, את יודעת מה זה כל היום לשמוע את הילדים צורחים מהחדר, בשעה שהם שקועים במחשב או בטלויזיה, אמאאאאאאאאאא תביאי לי....... ואני אמא מופרעת.... רצה..... אוףףףףףףףף אפילו עכשיו אני מתנשפת כשאני כותבת.....:)))))

אפרת.א

New member
שועליתושששששש

אם לא אצטרף למכשפות יעיפו אותי מהמעגל. וזהו, חסל סדר טקס המטאטא (מחכה בכליון עיניים ליום הזה) ועל כן אצטרף אירוח כיד המלך , באמת - חבל``ז - אהבתי! אוירה נפלאה , חברה נעימה (חחחחחחח רק קצת נבהלתי מהפרצופים הירוקים של אשה ילדה וטובה - אבל עבר לי:) שועליתוש יפתי - אל תתני להן לעשות לך את זה... אל תרשי להן לעלות בקיץ לגג - לא בבגד ים מלא, לא בביקיני ובטח ובטח לא טופ-לס...או נוד-לס (תשכחי שמישהו ישכיר לך בית בקרבת מקום למאה השנים הבאות) ראי הוזהרת! (חחחחחחחח כל תל אביב ``תעמוד`` על הרגליים) אגב - הנמר שלך - ייצור חברותי ממדרגה ראשונה - יצרתי איתו כימיה מדהימה אפשר אולי...ככה...לאיזה ערב שניים שלושה ארבעה???..........? וכמו שנאמר: והעיקרררררררררררררררר ---שתהיי לנו בריאה!!!! ממממממממממווווווווואאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה (למפגש הבא תבקשי משרי לעשות את עוגת המוס שלה...מממממ....מדהימה!) שיהיה לכולנו שבוע נפלאאאאא

למעלה