לשופרסל-דיל יש מבצעים של פירות וירקות

אילה56

New member
לשופרסל-דיל יש מבצעים של פירות וירקות

בשקל בימים מסויימים באמצע שבוע. מי שיודע, מתי. אנא שיכתוב, אני לא עוקבת אחרי הפרסומים ברדיו. תודה. ------------------------------------------------------- שבוע שעבר למשל רוב הירקות היו בשקל. ביום שישי כמה פריטים היו ב72 אגורות.

veredgy

New member
בימי שני שלישי בדר"כ

אלה פשוט ירקות שכבר לא טריים. ביום רביעי פשוט מביאים סחורה "חדשה" כביכול, מהמחסנים.

אילה56

New member
היי ורד. היינו השבוע ביום רביעי.

הירקות היו טריים,טריים טריים. והמבצעים המשיכו. חמישה סוגי ירקות/פירות במחיר של 72 אג' לק"ג.(בננות, בטטות, בצל, גמבה, ועוד סוג אני לא זוכרת איזה) שבוע שעבר היה מבצע כזה על קלמנטינות/אבוקדו/מלפפונים ועוד שני סוגים. וקנינו ביום שישי וגם אז הירקות היו טריים. צריך לקנות בחנות בסכום של 100 ש"ח כדי שהמחיר הזה ייקלט. וזה בהחלט שווה. בחשבון מהיר החסכון הוא משהו כמו - 72-80 ש"ח לקניה ואפילו יותר, אם קונים את חמשת הסוגים שבמבצע.

אני חגגתי היום בשופרסל דיל

אני מחפשת כבר תקופה לא קצרה, חולצות T פשוטות חלקות שאני אוכל ללכת איתם בבית או מקסימום אחה"צ. כיוון שאני אישה לא קטנה, לא מתחשק לי להוציא מאוד שקלים על "חולצות בית" שגם יהיו יפות וגם לא יקרות (הרי ידוע שבחנויות למידות גדולות מוכרים לפי מטר בד
). הייתי בקניות הבוקר והחלטתי להכנס לאזור של הבגדים (cherkee) ופשוט לקנות חולצת T של גברים. ומצאתי שיש להם חולצות לנשים במידה 2XL
אז קניתי לעצמי כמה חולצות. היו הנחות יפות מאוד וכל חולצה (מאיכות ממש טובה) עלתה לי כ 17 ש"ח(!) ממש שימח אותי! (כמובן שגם קניתי חולצה אחת של גברים מידה 3XL שאני אוכל לטבוע בתוכה ולישון איתה בלילה
)

למעלה