לשוקו קרלו אריזה גאונית!
עבדכם הנאמן מכור לשוקו! עוד מהימים שהיה רק שוקו באדי בשוק או קטקטים! כן כן אלו היו ימים קשים בפ"ת של שנות ה80! קיד וידאו היו אלילים האסיר הייתה הסדרה הכי שווה .. וקובי מידן הטריף אותנו עם רואים 6:6 מאז התמכרתי לשוקו של תנובה! אותו שוקו טעים שבא לך ב 7:45 בבוקר יחד עם עם הלחמניה העגולה עם "הבולבול" או האצבע הרגילה.. .. והיום?לצערי אין לי זמן לשתות שוקו! בקושי קפה!! אז אמרתי יאללה נביא אותה בשתייה של השוקו נראה מה יהיה ! אולי גמני אהיה אמיתי
ע"ע סאבלימינל) ואז תפסתי שוקו קרלו ליד, צבע האריזה יש לציין משדר מרדנות בצבעים לא ממש זוהרים .. אפשר אפילו להגיד שכך צבועים הפרוג'קטס בהארלם... הנה כבר דבר טוב אריזה ידידותית למשתמש או יותר נכון לשותה הצעיר שמדברת בשפתו .. ובגלל שלעבדכם הנאמן אין ידיים ממש גדולות(הכל הלך למקום אחר
) הוא הצליח סוף סוף לתפוס א השוקו קרלו ביד אחת ולמחוץ אותו על מנת לשתות את תכולתו! עכשיו תחשבו רגע איזה דבר גדול זה כשצעיר כבן 13 תופס שוקו קרלו ליד ומצליח ללפות את ידו ולמחוץ את תכולת השוקו לפיו! הוא מרגיש ענק תרתי משמע ! ליוטבתה יש תשפיץ?? לנו יש תאריזה הקומפקטית! יותר כיף להחזיק אותה ביד, יותר קל לזב חוטם כבן 13 להשתלט עליה מה עוד צריך??? לפעמים הדברים הקטנים הם אלו שעושים תהבדל! ואל תגידו לי שהשפיץ עושה לכם את זה כי הוא לא !!
עבדכם הנאמן מכור לשוקו! עוד מהימים שהיה רק שוקו באדי בשוק או קטקטים! כן כן אלו היו ימים קשים בפ"ת של שנות ה80! קיד וידאו היו אלילים האסיר הייתה הסדרה הכי שווה .. וקובי מידן הטריף אותנו עם רואים 6:6 מאז התמכרתי לשוקו של תנובה! אותו שוקו טעים שבא לך ב 7:45 בבוקר יחד עם עם הלחמניה העגולה עם "הבולבול" או האצבע הרגילה.. .. והיום?לצערי אין לי זמן לשתות שוקו! בקושי קפה!! אז אמרתי יאללה נביא אותה בשתייה של השוקו נראה מה יהיה ! אולי גמני אהיה אמיתי