לשוקי, ולכולם..

israelsze1

New member
לשוקי, ולכולם..

משהו שיושב לי בראש הרבה זמן.. כולנו יודעים שבשירה לא מגמגמים, מן הסתם בגלל שימוש במיתרי הקול וההברות הארוכות.. אני מאמין שפיתוח קול יכול לעזור להתגבר על גמגום...כי שם לומדים להפעיל את מיתרי הקול..ובכלל את חלל התהודה בפה.. לא ניסיתי אבל זה יושב לי בראש... אשמח לשמוע תגובות כאן..

shuky63

New member
זו הסיבה שאני אוהב שירה בציבור,אבל

פיתוח קול כנראה לא יעזור כי עובדה שידידנו יהודה פוליקר שאינו מגמגם כשהוא שר,מגמגם ואפילו מאד בדיבור רגיל.יצא לי להכיר עוד זמרת פחות מפורסמת שגם אצלה זה כך.מה שמוזר הוא שכשהיא מדברת אל הקהל בעת ההופעה היא לא מגמגמת וזה מפנה שוב למצב נפשי כי על הבמה היא מרגישה מאד בטוחה אהובה ורצויה.

israelsze1

New member
חחחה על השירה בציבור, ממש נכון..

מתח נפשי או להיפך בטחון עצמי משפיעים חזק... כולנו מכירים.. ידוע שגם אנשים ללא בעיות דיבור מגמגמים כאשר יורד הבטחון העצמי מנסיוני בעבודה כאשר העברתי ישיבות בנושאים שהייתי חזק בהם לה היו בעיות בכלל.. העיקר שנהיה בריאים.. ושוב ברכות על הפורום..ממש גדול...איך לא חשבו על זה קודם...

חשבו גם חשבו...

הפורום הזה נולד לאחר סגירתו של פורום קודם בנושא במקום אחר שהיה פעיל שנתיים או יותר. אבל כאן בתפוז נחשפים לו אנשים רבים שלא הכירו את הפורןם הקודם. כל הכבוד לשוקי על היוזמה, קראתי את מה שנכתב עד כה ונראה לי שההתחלה מוצלחת. נשתדל שכך יהיה גם ההמשך. גיא

israelsze1

New member
מה שנכון נכון..עד שראיתי כאן

לא ידעתי שקיים בכלל ארגון אמבי.. לא אתר ולא פורום ופה נחשפתי לראשונה ולטובה..

למעלה