לשזטערי

נטע20111

New member
לשזטערי

חודש עבר , וחלקינו לא מרפים. מעניין למה? התוכנית הרי עסקה לא רק בזוגיות אלא גם בחברות: ענבר/איילת לינוי/ענת קרן/ליהי/אתי אבל הבולטת , שגם קיבלה נפח רב, קרן/ליהי חברות ששרדה כמעט את כל התוכנית - לקראת סופה התקררה מעט ובחוץ גוועה סופית. לפי התרשמותי , ליהי היתה לויאלית לקרן עד כדי ביטול עצמי ( ויתרה על איתן,גב) גם בסוף , קראה תיגר על בן וטענה שגב ראוי לזכייה ! למה קרן ניתקה קשר ?

שזטערי

New member
נטע, אין לי מושג למה או אם הקשר בנייהן נותק.

לקראת הסוף הקשר התקרר ביגלל שכל אחת הייתה עסוקה בזוגיות שלה. ולא היה חיבור בן הגברים. ליהי בעצמה אמרה שהיא נסחפה בתחילת התוכנית והיא לא אהבה את מי שהיא הייתה.( בחודש הראשון לא כל כך עקבתי) ואח"כ שינתה את התנהגותה ולדעתי מאז הריב הגדול עם אתי, ליהי התנהגה בטיבעיות ובכנות ,הקפידה להתרחק מאתי. בלי שום קשר לקרן. בסך הכל הי קשר מאוד יפה בין שתיהן ופעמים רבות הן היו ממש מצחיקות ומעניינות ביחד. אם הצלחת לעקוב על החיים של ליהי לפני התוכנית, היא פשוט בחורה טובה שעסקה בהתנדבות, שרתה בצבא, עבדה עם ילדים ועכשיו סטודנטית. ולדעתי האישית יש לה המון קסם אישי. אין לי גם הסבר למה כל כך התחברתי לליהי, אבל מאוד אהבתי אותה ונהנתי לעקוב אחרי התפתחות הזוגיות שלה ושל בן עם כל המשברים וכו'. אפשר היה לראות שהם ממש לא משחקים, הם פשוט הלכו והתאהבו זה בזו במשך הזמן יותר ויותר. והתנהגו בטיבעיות. זה לא גרם לי לשנוא את שאר המשתתפות והמשתתפים רק הם קצת פחות עניינו אותי. למה אנחנו לא מרפים? אולי כי התרגלנו לראות פליטי ריאלטי מיד עם סיום התוכנית בכל מיני ארועים והשקות. ואת פליטי הדור הבא לא כל כך ראינו כי הם סיימו רגע לפני החגים.. ונשארנו עם קצת געגוע.

eranstrt

New member
תרשו לי

אל תשכחו שכשיוצאים החוצה , כל אחד חוזר לעולם שלם שהיה לו קודם לכן - חברים משפחה...אז לא בהכרח מה שהיה כ"כ הדוק בוילה ישאר כזה.....אבל מסכים לחלוטין שזה לא מרפה ויש געגועים...

למעלה