לשחות בים העצבות

לשחות בים העצבות../images/Emo64.gif

לפעמים אי אפשר לצאת מיזה, לפעמים כל מה שמנסים לא ממש עוזר ככה זה שאתה שוחה בים העצבות לפעמים אני מנסה אני מתכנן אני "יודע" שיהיה לי יום שמח , אך הוא נגמר במפח נפש, ואני/אתה לא מבין אייך זה קרה לך, תכננת יום יפה , בלי עצבות, יום של פרחים בעיינים, פרחים גדולים ויפים ויום של אהבה נשיקות וחיבוקים אבל משהו נהרס ואז אני מוצא את עצמי שוחה שוב בים העצבות, וכל מה שאני רואה מסביב גורם לי להיות עצוב , ושוב אשנא את האדם השמח שממול , ואשנא שוב את כל אוהבי וידידי כי לפעמים העצבות נגרמת גם בגללם ואייך הכל לפעמים נהיה אפור ביום שהתחיל אחרת, אירוע גורם לאירוע , ואני מוצא את עצמי שוב בתחושה של דמעות, שעוד מעט אני בוכה, שוב, בגלל החיים האלו בגלל הכשלונות האלו , בגלל כאב העזיבה בגלל חוסר האונים בגלל סיוטים שניראה שאף פעם לא נגמרים שוב אני נזרק לים והכל גלים גלים , גבוהים גבוהים מקיפים אותי ויש מערבולת נוראה בים העצבות

קוקי500

New member
היי

מותר לשחות בים העצבות אבל לשחות לחזור ולא לטבוע מותר להיות עצובים כי אחר כך השמחה בלתי מורגשת מותר לכעוס על הסביבה לפעמים היא מיאשת מותר להזיל דמעות הם משחררות נותנות אתהכוח לשחות בחזרה לחוף הכישלונות החוסר אונים הם הדרך ללמוד את החיים ... אפשר להיזרק לים להרגיש .. את הגלים פעם עולים פעם יורדים שקטים סוערים כמו החיים עצמם .. כתיבה יפה אמיתית מאחלת ים של אושר

צודקת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

קוקי יקרה שלום! את צודקת ב100 אחוז זה לא בושה להיות עצוב, ככה אני מגדיר ורואה את זה וכל מה שכתבת נכון הוא! לפעמים היה נדמה לי כי משהו בי לא בסדר שהייתי עצוב הרבה אבל אני יודע שזה בסדר להיות עצוב בגל אירועי החיים הקשים לפעמים מאחל לך גם ים גדול גדולך של אושר!!! וכייף!

birth and death

New member
להיות עצוב...

אפושהו זה מקל על עצמנו לחפש את זה, אתה חושב ככה? כתיבה יפה

למעלה