לשחק אותה "קשים להשגה"?

wranger

New member
לשחק אותה "קשים להשגה"?

אז הלכנו היום לראות דירה. ובהשוואה לחור המלוכלך והקטנטן שראינו בפעם הקודמת, זאת הייתה דירת פאר - בלב תל אביב, אבל בסמטא קטנה וממש שקטה, ויש קו ישיר לאוניברסיטה, והיא משופצת, אפילו יחסית מאובזרת, ולמרות שהיינו שמחים אם היא הייתה טיפה יותר גדולה, נדמה לי שאנחנו רוצים לקחת אותה. השאלה היא - מה, להתקשר כבר מחר בבוקר לבעל הדירה ולהגיד לו? או לחכות כמה ימים? אנחנו לא רוצים להיראות מתלהבים מדי, ומצד שני לא רוצים לפספס הזדמנות - כי יכול להיות שיחטפו אותה מתחת לאף שלנו... מה לעשות?

sharona24

New member
ברור שלחטוף אותה

למה לא להראות מעוניינים? מה יצא לכם מזה?

snoopona

New member
ברור שלחטוף

אין מה לשחק "קשים להשגה", בוודאי שלהתקשר ועכשיו

מה אתה מצפה להשיג בכך שתחכה?

אם זה המחיר שלה, קח בחשבון שאם היא באמת שווה, וזה לא קורה הרבה, אז אולי המקום להתמקח לא יהיה רב כ"כ. ואם לא, אז מה זה? לא נראה לי שיש סיבה לחכות.

wranger

New member
טוב, האמת שאין לי מושג

אז בסדר, יכול להיות שאני אקפוץ על זה. אם כי בינתיים עניין הגודל (או יותר נכון, הקוטן) התחיל להטריד אותי יותר ויותר... ויש גם את העניין הקטן הזה, שזאת הדירה השניה בסך הכל שהלכנו לראות אותה. כמו שנדמה לי שציינתי בהתחלת השרשור הזה, ההיא הייתה דירה מזעזעת, מוזנחת, אחרי שבמשך שלוש שנים גרה שם משפחה של סינים (
) בתנאים נוראיים... ופתאום לראות דירה חמודה, משופצת, כל כך קרוב להכל... לא יודע, ממש בא לי עליה. אם היא רק הייתה טיפה יותר גדולה. ואולי זה לא כל כך ישנה לי. לא יודע.

למעלה