לשחק בחושך בגיימבוי?

fuxster

New member
לשחק בחושך בגיימבוי?

סליחה על הבורות אבל אני יכול לשחק בחושך בגיימבוי קולור או אדוונס? דרך אגב , מה עדיף מבין השתיים?האם לאחד מהם יש משחקים יותר טובים מהשני(מה שהכריע אצלי כשהעדפתי לקנות PS2 על XBOX) אשמח לשמוע ממבינים יואב נ.ב. אני נוסע לתאילנד בעוד חודש וחצי וחושב לקנות שם מכשיר כי זה בטח יעלה יותר זול מארהב העניין הוא שעברתי באי ביי וראיתי מכשירים במחירים די טובים אני מפחד לקנות בלי לדעת בטוח לגבי מחירי המשחקים בבנגקוק יש כאן מישהו שקנה או שקנו לו משחקים שם?כמה עלה? האם יש משחקים "צרובים"לקונסוליות ניידות כמו לסוני? אנא עזרו לי

rave47

New member
טכנית אתה יכול לשחק בשניהם בחושך...

אבל אתה צריך מנורה מיוחדת שמתלבשת על המכשיר(20-25 שקל לא יותר). אם אתה לא רוצה לבזבז כסף על המנורה אתה יכול לקנות את הגירסא החדשה יחסית של הגיימבוי אדוואנס gba sp שיש לה תאורה אחורית מובנית. לגבי מה עדיף הייתי אומר שתלך על הגירסא האחרונה של הגיימבוי: גיימבוי די.אס. אבל אני לא יודע מתי התאריך יציאה שלו. אבל אם הוא יוצא בזמן הקרוב אתה תוכל כנראה להשיג אותו באזור שאליו אתה נוסע.

yoo

New member
אל תקנה את המנורה!

היא טיפשית לחלוטין וסתם לא מאירה כמו שצריך. מוכרים באינטרנט מן ערכת תאורה כזו לגיימבוי אדוואנס הישן (שלדעתי יותר שווה מהSP העיצוב יותר יפה,יותר נוח,וגם יש לו חור לאוזניות, מה שלSP אין!) אבל בטח קשה להרכיב את זה כי צריך לפתוח את הגיימבוי, אני עדיין מנסה למצוא חנות בארץ שתרכיב לי דבר כזה, (וגם תחליף לי את הפלסטיק שמגן על המסך, שנשרט לי לגמרי)

למעלה