dark happy shadow

Member
מנהל

הפועל ירושלים הציגה את דן שמיר כמנהל המקצועי החדש בצל המעבר המסתמן של הקפטן לשעבר למכבי תל אביב, הבעלים הגיב לביקורות: "זו מכה". יונתן אלון: "מאחל לו לקלוע 30 ולהפסיד בכל משחק". פשרה בעמדת המאמן? "לא יכולנו להביא את פיל ג'קסון"​

dark happy shadow

Member
מנהל

יומיים לאחר ששמיר לקח "פסק זמן מאימון" ושוחרר לבקשתו מהקבוצה בשרון, הוא חזר לבירה. הרצליה: "הוא חתום אצלנו, ולא רשאי לעבור ללא פיצוי ראוי". כפי שפורסם בוואלה ספורט: המאמן שסיים את העונה ימשיך בתפקידו​

dark happy shadow

Member
מנהל

אחרי שסיכם במכבי תל אביב, הכוכב האמריקאי הסביר את ההחלטה שלו בטוויטר: "לשחק ביורוליג היה המטרה שלי, מקווה שתבינו אותי"​

dark happy shadow

Member
מנהל

ליוואי רנדולף נפרד רשמית מהקבוצה מהבירה: "לא לקחתי את ההחלטה הזאת בקלות ואני מקווה שכולכם תוכלו להבין" • על החתימה המסתמנת בצהוב: "הגיע הזמן לשלב הבא"​

dark happy shadow

Member
מנהל

מכוונת ליורוליג: הפועל ירושלים תצטרף ליורוקאפ בעונה הבאה​

מחזיקת הגביע תשוב למפעל בו שיחקה במשך 14 שנה בניסיון לקבל את הכרטיס ליורוליג דרך המפעל המשני • גיא גודס המועמד המוביל לאימון הפועל חולון, שעוד שוקלת הבאת מאמן זר • שרון אברהמי בחר לאמן את גלבוע/גליל בעונה הבאה • דן שמיר נפרד מבני הרצליה​

dark happy shadow

Member
מנהל

"חתימה של רנדולף במכבי ת"א תהיה מכה קשה"​

בעלי הפועל ירושלים, מתן אדלסון, על עזיבת הכוכב: "ספגנו מכה ונצטרך להכות בחזרה". על מינוי אלון: "אי אפשר להביא את פיל ג'קסון, מעבר לזה שהוא הוכיח שמגיע לו"​

למעלה