לשחק בכאילו

Arnon Ayal

New member
לשחק בכאילו

לא מזמן נכנסתי לעולם שלכם, היו לי כמה טיסות ארוכות שניצלת להתחיל לקרוא קצת על פוקר ולנסות להבין מה אני עושה. כדי להתחיל לשחק על באמת אבל בלי כסף כרגע, נכנסתי לפייס-בוק והתחלתי משחק שם, הולך לא רע, אבל ההרגשה שלי שזה לא באמת פוקר אמיתי שם, האימורים מטורפים בד"כ, נראה לי כיון שזה לא על כסף אמיתי ולכן אנשים עם יש מזעזעת נכנסים לפני הפלום עם סכומים מטורפים. בקיצור אני מנסה למצוא מקום אונךיין שמדמה משחק אמיתי, יש כזה? תודה, ארנון

Kgt1

New member
שום דבר לא ידמה פוקר אמיתי אם לא יכלול כסף...

roiebz1

New member
תשובה

כנס לאתר של פולטילט ותוריד את התוכנה בקטגוריה של פליי-מאני תוכל לבחור את המשחק המתאים לך (הולדם, אומהה וכד') וכמו כן האם אתה מעוניין לשחק קאש או סיט אנד גו. אתה מתחיל עם 1000 פליי צ'יפס שניתנים להטענה פעם בחמש דקות עם האלף הללו כנס לשולחנות 5-10 (הבליינדס היחיד שהסכום הזה מאפשר), קח בחשבון שברמות האלה שחקנים סתם מהמרים על כל יד.. כי הסכום ניתן להטענה. אם תשחק חכם ותצליח להכפיל פי כמה וכמה את הפליי מאני בנקרול שלך, ותגיע לבליינדס של 25-50 או 100-200, שם הרמת פוקר ממש אחלה. כשהאסים שלי נשברים לQJ שמפליפ סטרייט באול אין פרה פלופ, אני נכנס לפליי מאני ומאוד נהנה להפיג את הטילט (כבר עברתי את החצי מליון)

alextoon1

New member
לא פליי מאני ולא פייסבוק זה פוקר.

אין מה לעשות כמו ש KGT1 אמר, זה חלק בלתי נפרד מהמשחק!!

Shaycus

New member
+1

הגעתי בפייסבוק ליותר מ900 מליון והגעתי בתוכנה של פול טילט ליותר מ1.5 מליון זה לא יעזור, בשורה התחתונה הרמה שם היא -נמוכה- מהסיבה הפשוטה: זה כסף וירטואלי אתה רוצה לשחק ולהרגיש את המשחק? תשחק בסכומים הכי נמוכים שיש, 1/2 סנט, למרות שגם שם הרמה מאוד נמוכה

AdAmD1

New member
900 מיליון בפייסבוק זה כבר לא וירטואלי ../images/Emo8.gif

חחחחח בטח שזה וירטואלי חחח

יש לי בפיסבוק מעל 5 מיליון וזה נחשב וירטואלי גם 100 מיליון זה וירטואלי כל עוד לא מעורב אלמנט של כסף זה וירטואליייייייייייייי

AdAmD1

New member
ומצד שני

אני מכיר אישית כמה אנשים שעשו סכומים של 5 ספרות מהשטות הזאת שנקראת זינגה לייב פוקר..

Shaycus

New member
תשמע

מבחינה היפותטית זה לא וירטואלי כי כיום אפשר למכור את הכסף שם בערך ב3-5 שקל למליון, אם תעשה חישוב יכלתי לעשות קופה של 3000-5000 שקל על הכמות הזאת, אבל אני משחק בשביל הפאן ולא בשביל הכסף ככה שזה וירטואלי אחושרמוטה..

roiebz1

New member
אני חייב להגיד

שלדעתי, רמת המשחק בפליי מאני 300-600, היתה יותר גבוהה מרמת המשחק ב-0.01-0.02

Shaycus

New member
תשמע אני לא אשקר לך

כשהייתי עם מליון וחצי שם (אני חושב ששיחקתי על 1000/2000 בשלב מסויים) המשחק היה די הגון, לא היה דברים מטורפים כמו אול אין פרי פלופ עם 2 7 אוף סוטד אבל זה עדיין לא אומר שזה משחק ששווה ערך למשחק על כסף כי בשורה התחתונה כשאתה בטילט אתה תכנס עם זבל גם כשיש לך 20 מליון ביד, כי אתה יודע שזה כסף לא אמיתי. ד"א זה מה שקרה לי בסופו של דבר, לפני איזה שבוע פשוט הפסדתי הכל אחרי בד ביט ממש עצבני נכנסתי לטילט מהסרטים והלכתי לבליינדים הכי גדולים שאפשר עם כמות הכסף שהייתה לי ככה אתה מוצא את עצמך יורד מ1.8 מליון למליון ומשם מוצא את עצמך מפסיד את הכל באול אין אחד (עם פוקט אס ד"א) פריפלופ התבאסתי מהחיים אבל זה מה יש ואין מה להתעצבן יותר מדי סך הכל כסף וירטואלי אותו דבר קרה לי עם ה50$ שקיבלתי מפול טילט, הגעתי ל68$ אחרי ששיחקתי רק (!) בבליינדים של סנט/שניים, ממש שיחקתי טוב והכל, היה לי בט ביט אחד שירדתי מ68 ל65 דולר, מיד נכנסתי לבליינדים מטורפים עם כל הכסף שיש לי, ואותו דבר כמו בכסף המדומה, אול אין פרי פלופ עם זוג אסים, מול זוג J, אני אתן לך להשלים את מה שנגמר שם לבד אני יכול גם להמשיך לכסף של הפייסבוק :) הייתי עם 1.1 ביליון, אתה כבר מגיע למצב שאין לך יותר מדי שולחנות לשחק איתם כי אין יותר מדי אנשים עם כזאת כמות של כסף.. לדעתי גג 1000 איש, בכל אופן הפסדתי קצת, ירדתי לאיזה 900 מליון, מיד נכנסתי לבליינדים הכי גבוהים שקיימים שם (20/40 מליון) והפסדתי הכל תוך 10 דקות :) זה למה זה ממש טוב שאני לא שחקן מקצועי, הייתי מוצא את עצמי בלי מכנסיים צ'יק צ'ק

Shaycus

New member
עם קצת יותר שליטה עצמית

יכלתי להגיע רחוק, לא ללמוד ולהעתיק את החיים שלי ללאס וגאס אבל אלא החיים, אני כן מתרגש מבד ביטים וזה למה אני לוקח את המשחק בפרופורציות ובחיים לא משחק על כסף אלא אם כן זה עם חברים והסכומים לא עוברים את ה100-200 שקל

eilat11

New member
מלהרוויח 15 דולר ב-1-2 סנט עד ללא ללמוד

ולהעתיק את החיים לוגאס עוברת דרך קצת יותר ארוכה ממה שאתה חושב נראה לי...

למעלה