לשחק בשולחן אמיתי

Golan24

New member
לשחק בשולחן אמיתי

שלום חברים. אני משחק כמה חודשים באינטרנט, וצפיתי בהרבה מאוד תוכניות פוקר. אחרי הרבה מאוד שעות משחק באינטרנט(על כסף וירטואלי), נראה לי שאני לא רע בכלל. אבל זה כמובן להערכתי הסובייקטיבית. אני רוצה להירשם לטורניר הפוקר שמפליג לפקריסין. לצורך כך, נותרו עוד כשבועיים בהם אני רוצה להתאמן ולהכיר שולחנות אמיתיים מאחר וה"שולחנות האמיתיים" היחידים היו עם חברים ומשפחה ברמה, אעפס, לא גבוהה במיוחד. וגם שם לא היה יותר מידי התייחסות למושגי הדילר, הכפתור, סדר הבליינדים וכו'. בקיצור, אני רוצה בשבועיים הקרובים לשחק כמה וכמה פעמים בשולחנות אמיתיים. רצוי על כסף מדומה, או אם אין אז ממש כסף קטן. מכירים מקום כזה באיזור ת"א והסביבה? תודה.

Golan24

New member
אגב, בנושא ההפלגה לקפריסין ואליפות הפוקר

לא ראיתי יותר מידי התייחסות כאן בפורום לנושא. יש השגות? הארות? הערות בנושא? בלי כל קשר לזכיות, עצם ההשתתפות, הטורניר, ההפלכה - כנראה תהיה חוויה נחמדה ביותר.

Cosmic Trigger

New member
אני ממש ממליץ לך לא לעשות את זה.

מנסיון, לשחק על כסף אמיתי זה שונה לגמרי מלשחק על כסף מדומה. אתה באמת רוצה להשקיע כול כך הרבה כסף בהפלגת הפוקר?

Golan24

New member
הכסף לא משנה לי כ"כ. לא מדובר בסכום גדול

על ההפלגה משלמים כמו כל הפלגה, ועוד 1200 ש"ח על חוויית טורניר שכזו - מה רע? אתה מוציא סכום גדול מזה על צימר סופ"ש בגליל. אז כמו שאמרתי, גם אם אודח בסיבובים הראשונים(מה שלא נראה לי), החוויה נראית לי שווה את ההשקעה הלא גדולה במיוחד.

Kgt1

New member
אני מאחל לך רק זכיות, אבל עד שלא שיחקת פוקר

על כסף, לא שיחקת פוקר מימייך.

Golan24

New member
אה?

אני מדבר על ההפלגה של ה16-18 באוקטובר. האם ישנה הפלגה נוספת שיצאה היום או כזו שתצא בימים הקרובים, ומתיימרת להיות "אליפות הפוקר הישראלית"?

Kgt1

New member
לא שמעתי על הפלגה כזו בתאריכים שציינת...

למעלה