ידוע למישהו מה המחיר שהחמאס מבקש?
לחזור לשלוט על עזה ושיישקמו לו אותה.ידוע למישהו מה המחיר שהחמאס מבקש?
לדעתי המחיר שח החמאס כניעה של ישראללחזור לשלוט על עזה ושיישקמו לו אותה.
כמובן, הפסקת אש וללא חיסולים.
החמאס לא מבקש הפסקת אש אלא הפסקת לחימה, ויציאה מעזה.לחזור לשלוט על עזה ושיישקמו לו אותה.
כמובן, הפסקת אש וללא חיסולים.
מסכן ביבי, הוא במצב מאד קשה.החמאס לא מבקש הפסקת אש אלא הפסקת לחימה, ויציאה מעזה.
אני מאוד מקווה שעם כל הכאב, ביבי יעמוד על שתי רגליים אחוריות ולא יסכים.
לדעתי אנחנו חייבים להגביר את הלחץ על החמאס, להפסיק מיידית את אספקת החשמל, המים והגז![]()
אכן כך, לא הייתי רוצה להכנס לנעליו עכשיו!!מסכן ביבי, הוא במצב מאד קשה.
מתחלואי הדור. קל מאוד לתקוף את מקבלי ההחלטות (במיוחד כאשר שמם ב. נתניהו), אבל בדרך כלל איש מהתוקפים לא היה מוכן להתחלף איתם. זה הופך חלק מההתקפות לבלתי הוגנות/הגונות ואף צבועות פעמים רבות. אמנם אין סיבה שלא לתקוף, אם הדובר מרגיש שבעל התפקיד שוגה או פועל בצורה לא נכונה. אלא שיש 1001 דרכים לעשות זאת וכאמור, בדורנו נדמה שכבוד בסיסי, נימוסים וכאמור, הגינות והוגנות, הם מושגים שאבד עליהם הכלח ואינם משמשים עוד את הדוברים/התוקפים/מביעי הדעה.אכן כך, לא הייתי רוצה להכנס לנעליו עכשיו!!
במיוחד בארצנו!!מתחלואי הדור. קל מאוד לתקוף את מקבלי ההחלטות (במיוחד כאשר שמם ב. נתניהו), אבל בדרך כלל איש מהתוקפים לא היה מוכן להתחלף איתם. זה הופך חלק מההתקפות לבלתי הוגנות/הגונות ואף צבועות פעמים רבות. אמנם אין סיבה שלא לתקוף, אם הדובר מרגיש שבעל התפקיד שוגה או פועל בצורה לא נכונה. אלא שיש 1001 דרכים לעשות זאת וכאמור, בדורנו נדמה שכבוד בסיסי, נימוסים וכאמור, הגינות והוגנות, הם מושגים שאבד עליהם הכלח ואינם משמשים עוד את הדוברים/התוקפים/מביעי הדעה.
ידוע שבין השאר הוא דורש את הפסקת המלחמה. ידוע גם שזה תנאי שישראל החליטה שאינה יכולה לקבל מאחר והוא מהווה סכנה ממשית לבטחונה ולבטחון תושביה. מכאן אם נבחן את ההצהרות הרשמיות של הצדדים, ממשלת ישראל מזה והנהגת החמאס מזה, הרי שאין כל אפשרות ריאלית להגיע לעסקה. אם לעומת זאת נבחן את דברי המתווכות כשאינן מפרטות, הן טוענות שאנחנו קרובים לכך ונותר רק להשיג עוד קווצ' קטן ואנחנו שם.ידוע למישהו מה המחיר שהחמאס מבקש?
ואני חושבת עד כמעט בטוחה שדל התאוריות שנאמרות כאן הם פרי דמיונם של הכותבים ופרי דמיונם שלידוע למישהו מה המחיר שהחמאס מבקש?
"עיתונאי שאין לו מה לכתוב"? יש דבר כזה?? בישראל???ואני חושבת עד כמעט בטוחה שדל התאוריות שנאמרות כאן הם פרי דמיונם של הכותבים ופרי דמיונם של
'עיתונאים' שאין להם מה לכתוב, פוליטיקאים ישראלים בגרוש ובעיקר בעיקר אותם גנרלים חלקם גם פוליטיקאים
בגרוש שהלכו שבי אחרי סיססמאות מטומטמות ואוויליות של 'נגמרו המלחמות הגדולות' אז חיסלו את חיל השיריון,
צמצמו את חיל התותחנים בחצי... והעבירו טייסות מסוקי תקיפה למדינה ערבית עוינת...
ולובשי המדים בעלי דרגות על שנתנו בהנאה לסרבנים לפרק כל חלקה צבאית טובה... כשמטרת כ ו ל ם להעיף את הביביסטים/חרדים/
דתיים/מסורתיים/ שומעי מוסיקה מזרחית/יוונית/טורקית ע"י שיוטתם של אלפים רבים מאלה... בנהר הירדן...
ומה הצליחו ובגדול??? לשחרר את הרוצחים השפלים ביותר... ולתקוף קפלניסטים מקיבוצי העוטף... בעיקר, לבזוז ולאנוס... שם
תוך ויתור על עיר הפריפריה אשקלון... ופגיעה בצעירים רוקדים תוך מרדף אחרי חלקי טרקטורים, קלנועים של זקנים שיש להם...
כי אף פוליטיקאי ישראלי עכשווי (אפילו לא יאיר לפיד) לא שוחח עם הצורר... לא שמע אותו מתוך מנהרה ואם היה שומע
הם לא יודעים ערבית..., גם הפלא ופלא אף חטוף שחזר או חטופה שחזרה לא ידעה לספר על שמיעת שיחה או קטע של שיחה או מילה
שרב המרצחים ששוחרר בלחץ השמאל הציוני 'הבן של כולנו' , אמר במו פיו... ואינני יודעת כמה מאותן/ם מבינים את שפתו של הצורר...
אבל כ ול ם יודעים שעבור...
הפסקת הלחימה
שחרור כל...
חזרה לקווי...
ואני שמקשיבה ברב קשב למזרחנים... ששפתם השפה הערבית והדוקטורט שלהם בתרבות הערבית למרכיביה...
והם מומחים ברזי האיסלאם מסיקה (לא יודעת !!!) שהחטופים לא ישוחררו ב'עיסקה'... מי שיהיה בר מזל ושרוד ומי שלי...
וזה כואב לחשוב על זה. עיסקה???
אמרת בקול את מה שרוב אזרחי המדינה חושבים.ואני חושבת עד כמעט בטוחה שדל התאוריות שנאמרות כאן הם פרי דמיונם של הכותבים ופרי דמיונם של
'עיתונאים' שאין להם מה לכתוב, פוליטיקאים ישראלים בגרוש ובעיקר בעיקר אותם גנרלים חלקם גם פוליטיקאים
בגרוש שהלכו שבי אחרי סיססמאות מטומטמות ואוויליות של 'נגמרו המלחמות הגדולות' אז חיסלו את חיל השיריון,
צמצמו את חיל התותחנים בחצי... והעבירו טייסות מסוקי תקיפה למדינה ערבית עוינת...
ולובשי המדים בעלי דרגות על שנתנו בהנאה לסרבנים לפרק כל חלקה צבאית טובה... כשמטרת כ ו ל ם להעיף את הביביסטים/חרדים/
דתיים/מסורתיים/ שומעי מוסיקה מזרחית/יוונית/טורקית ע"י שיוטתם של אלפים רבים מאלה... בנהר הירדן...
ומה הצליחו ובגדול??? לשחרר את הרוצחים השפלים ביותר... ולתקוף קפלניסטים מקיבוצי העוטף... בעיקר, לבזוז ולאנוס... שם
תוך ויתור על עיר הפריפריה אשקלון... ופגיעה בצעירים רוקדים תוך מרדף אחרי חלקי טרקטורים, קלנועים של זקנים שיש להם...
כי אף פוליטיקאי ישראלי עכשווי (אפילו לא יאיר לפיד) לא שוחח עם הצורר... לא שמע אותו מתוך מנהרה ואם היה שומע
הם לא יודעים ערבית..., גם הפלא ופלא אף חטוף שחזר או חטופה שחזרה לא ידעה לספר על שמיעת שיחה או קטע של שיחה או מילה
שרב המרצחים ששוחרר בלחץ השמאל הציוני 'הבן של כולנו' , אמר במו פיו... ואינני יודעת כמה מאותן/ם מבינים את שפתו של הצורר...
אבל כ ול ם יודעים שעבור...
הפסקת הלחימה
שחרור כל...
חזרה לקווי...
ואני שמקשיבה ברב קשב למזרחנים... ששפתם השפה הערבית והדוקטורט שלהם בתרבות הערבית למרכיביה...
והם מומחים ברזי האיסלאם מסיקה (לא יודעת !!!) שהחטופים לא ישוחררו ב'עיסקה'... מי שיהיה בר מזל ושרוד ומי שלי...
וזה כואב לחשוב על זה. עיסקה???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.