לשחרר

StopThisTrain

New member
לשחרר

אתה רוצה משהו מאוד ביקשת אותו כבר מהיקום, אתה מלא אמונה שאתה תצליח, אתה יודע שתצליח מבחינתך אתה כבר נמצא שם, עברת את זה ועשית את זה. אתה מדמיין את הרגע ומרגיש את התחושה המלאה הזאת של האושר, ההצלחה שעשית את הדבר הזה. אתה מודה על זה. עכשיו הגיע הרגע לשחרר ולתת ליקום לעשות את העבודה שלו, אבל אתה עדיין חושב על זה, כי זה כל כך מרגש אותך שעשית את זה. איזה דרכים והצעות יש לכם להציע כדי לעבור את האתגר החיובי הזה לשחרר? ASK BELIEVE RECIEVE

SummerSpirit

New member
מה רע בלהמשיך לחשוך על זה?

כמו שקורה לך משהו טוב ואתה מתלהב ממנו, אתה הרי תמשיך לחשוב עליו גם אחרי שהוא התרחש. יש הבדל בין לחשוב על משהו כל הזמן מתוך ספק (מינימלי ככל שיהיה) שהוא יתרחש (ואנשים עושים את זה שלא במודע) לבין להיות מאושר ומתלהב מזה שהדבר עומד לקרות\קורה\קרה. אם אתה מאמין באמונה שלמה שאתה תחווה את הרגש, לחשוב עליו ולהודות עליו כל הזמן רק יחזק את התהליך.

StopThisTrain

New member
מעולה!

בוא נעלה את הדיון לרמה תיאורטית יותר, אני לדוגמא חושב על המציאות הזאת שהולכת להתרחש, ואין לי שום ספק עכשיו. איך אני יכול להבחין בין ההתרגשות האמיתית וההתלהבות והתשוקה לבין הספק וחוסר האמונה. ונניח ומצאתי ספק וחוסר אמונה שמגבילים אותי, יש עצות איך לדלג מעליהם? איך להשקיט אותם? איך להגדיל את האמונה ולחזק אותה? זה לאו דוקא לדבר הזה ספציפית, אני חושב שהשאלה הזאת היא השאלה הגדולה מכולן.

הדרך הכי טובה לשחרר

תחשוב שזה בטח לא יקרה ואז המשך בחייך כמו שהם.

StopThisTrain

New member
מעניין.....

השאלה אם המחשבה הזאת לא פוגעת באמונה או מוסיפה לחוסר אמונה או מסיפה לה.... הכל תלוי מנקודת מטשל מאיפה מסתכלים על העניין כנראה. חשבתי על זה, וזה נשמע הגיוני איזשהו מקום.

GMjoy

New member
באמת מעניין...

בכלל כל הקטע הזה של המודעות - מצד אחד, עוזר לשפר את איכות החיים, ההרגשה וכל הנלווה. ומצד שני, זה גם מביא אותנו למקומות ייאוש - שבאות בגלל אותם יתר פחדים שנלווים לאמונה הזו. כלומר, אנחנו לומדים ליישם דברים בעזרת הכלים שיש לנו, ובתהליך עצמו מתחילים לפחד, שמה דבר רע לא נחשוב - or else, יהיה ההפך ממה שרוצים. אתם מבינים? אני חושב שזה גם פוגם באיכות החיים הזו שאנחנו מזמנים לעצמנו -דרך המחשבות האלה. אני לא הצלחתי המון פעמים בהיותי אופטימי, ואני בכלל לא היצור הכי אופטימי בעבר שלי. כמובן שיש לי שמחת חיים, אבל יש דברים שמחים אפילו, שאצלי הם מתבטאים מתוך כאב. אני בכלל חושב, שכל הדברים שבאמת משמעותיים בשבילי עד היום, מההצלחות, זה בעיקר הדברים שבאו מהרבה כאב - ומשם זה גם צמח לשמחה וחופש נפשי:) זה מתבטא גם במוסיקה שאני יוצר, ובשירים שאני כותב. לכן, אני לא יכול להגיד שההצלחות שלי-דרך אותו כאב - פחות משמעותיים מההצלחות דרך השמחה. הכאב בחיים האלה נותן המון...השמחה לפעמים לא. כמה שפרדוקסלי זה לא נשמע, עבורי זה נכון.

StopThisTrain

New member
אני נורא יכול להתחבר

למה שכתבת ואפילו יש לי דוגמא טרייה אתמול היה לי יום מדהים (לא פחות טוב ממה שהולך להיות היום) ומרוב אושר הייתי צריך לפרוק בכי, אז שמתי מוזיקה עצובה, שקעתי בזה למשך חצי שעה עד שיצא לי, והמשכתי את היום אפילו יותר משוחרר ומאושר ממה שהיה לפני כן. החוכמה היא לפעמים לדעת איך לשחרר את ההרגשה הרעה בצורה הנכונה כדי לא לשקוע בה בהמשך. השאלה איך מה שאמרת מתקשר למה שהיא כתבה, שאולי כדאי פשוט להגיד לעצמי שזה בטח לא יקרה ולעזוב את זה, איך ההצלחה תגיע מהמקום הזה?

GMjoy

New member
עד שלא תנסה, לא תדע.

אתה לא חייב להאמין שאם תחשוב רק טוב - יגיעו תוצאות. אתה לא חייב להאמין שאם תחשוב רע - יגיעו תוצאות. אתה חייב להאמין שמה שעושה אותך למאושר - גם אם זה לבכות, ולפרוק. הכאב - הוא חבר טוב שלנו. הכאב - הוא המקום בו דברים מתבהרים. הכאב - הוא המקום שממנו מתקדמים הלאה... אם אתה לא נהיה חבר של הכאב, הוא ירדוף אותך, וישיג אותך בכל זאת. ואם תמשיך להתעלם - אתה כנראה תפסיד את השיעור שהוא רוצה להעניק לך, במתנה. להגיד "זה לא יקרה" ולעזוב את זה - עוד צורה של לקבל את זה! אתה לא עסוק בזה יותר. אתה נושם ונהיה חופשי מהדבר ההוא לגמרי - וברגע מסויים החיים יביאו לך את זה!! לפני חצי שנה, קראתי בעיתון העיר שלי על טיסה של הנוער לחו"ל בספטמבר (צרפת). מאותו רגע קבעתי לעצמי מחשבה: "אני גם טס לחו"ל בספטמבר הזה!!". הימים קרבו, ולא היה שום סימן שהיה יכול להצדיק את האפשרות שאני באמת אסע לשם. לא חשבתי על "אולי כן, אולי לא". (זה סוג של לעזוב את זה). עד שיום אחד (שבועיים וחצי לפני הטיסה עצמה), קיבלתי טלפון ממישהי שאני מכיר כבר בערך 7 שנים. היא אמרה שחשבה עליי מאוד בקשר להצעה אחת. שאלתי במה מדובר? והיא שאלה אותי אם אני מוכן לטוס בעוד שבועיים לגרמניה! אתה מבין ? זה לא משנה אם בכיתי באותו זמן או הייתי עצוב, אלא העובדה שהאמנתי. אם אתה יודע להאמין, להיות ברוח האהבה שלך לאמונה הזו - אני מבטיח לך שאתה תקבל את זה!

StopThisTrain

New member
.......

זה לא משנה אם בכיתי באותו זמן או הייתי עצוב, אלא העובדה שהאמנתי. אם אתה יודע להאמין, להיות ברוח האהבה שלך לאמונה הזו - אני מבטיח לך שאתה תקבל את זה! זה בדיוק איך שאני מרגיש. וזה בדיוק מה שרציתי לשמוע. תודה לך

אל תנסה להיצמד להצלחה

כי אז היא תחמוק ממך. החיים לא מורכבים מהצלחות, כי אם מהדרך. הרבה אנשים שנחשפים לסוד ללא ידע מוקדם עושים את הטעות שהם מחליפים חשיבה חיובית בתאוות בצע. ואז הם חווים אושר מזוייף שעולה מניתוק, שקיעה בחלומות על מה יהיה להם ואיך זה יהיה. בעוד שהחיים מעודדים אותך דווקא לחיבור, להיות נוכח, לחיות את מה שהעולם חושב שאתה צריך לחיות, ולא את מה שאתה חושב שאתה צריך לחיות. כל פעם שתתנתק מהמציאות היא עלולה להכאיב לך כדי להחזיר אותך חזרה. בודהה גילה שהסבל שלנו הוא לא תוצר של הנסיבות בחיינו, כי אם תוצר של ההתנגדות שלנו לדברים. אם קורה משהו שאנחנו שופטים כלא רצוי אנחנו מתנגדים לו, ואז סובלים. אם אנחנו שופטים אותו כטוב ובריא, אז הכל בסדר. או במילים אחרות, המשקפיים דרכם אתה מסתכל על העולם ועל החיים שלך מראות לך את מה שאתה חושב שאתה רואה, ועל סמך זה אתה רוצה לשנות דברים. יש משקפיים מסויימות שמראות לך את המציאות כמו שהיא, אבל אתה רואה רק שלמות.. ואז אין לך צורך בסוד כי כל מה שאתה רואה כבר מושלם, והאירוניה היא שהגישה הזאת שהכל כבר מושלם הולך יד ביד עם רוח הסוד המקורית. אתה רק בן אדם אחד, אתה חייב לסמוך על החיים שלך שהם יודעים לאן הם לוקחים אותך.. אתה חייב מתישהו לסמוך על הדברים .. לזרום עם זה, לא לנסות לשלוט ולהכניע את אלוהים שיתן לך מה שאתה רוצה. לדעתי זאת אשמת החינוך שלנו, שלמדנו שאם אנחנו רוקעים ברגליים מספיק זמן.. בסוף ההורים שלנו ישברו ויתנו לנו מה שאנחנו רוצים. אבל עם אלוהים זה לא עובד ככה
אנחנו יכולים לרקוע ברגליים עד יום מותנו.

StopThisTrain

New member
נראה לי שהבנת אותי לא נכון

אין כאן תאוות בצע. הדבר הכי משמעותי שהסוד עשה לי בחיי הוא השינוי מהחשיבה השלילית לחיובית. החשיבה החיובית שהחלה בתוכי עושה שינוי יותר גדול מכל דבר שאי פעם אבקש. אושר מזוייף? יש דבר כזה? אני כבן אדם מאושר, החיים שלי טובים ומחייכים אלי. הסוד לא בעצם אומר לך שאין דבר שהוא בגדר חלום? ואם בעצם אני צריך לחיות את מה שהעולם חושב שאני צריך לחיות ולא את מה שאני רוצה לחיות- זה לא נקרא גורל? שבעצם פוסל את מהות הסוד? ובוא נניח שהמציאות תכאיב לי כדי להחזיר אותי למציאות- למדתי משהו, החכמתי, גדלתי, התפתחתי. אני רואה בזה רק דברים חיוביים. אם תבחר להסתכל בצורה הזאת, המציאות מכאיבה לך מדי יום יום. אני יודע- הייתי שם. אני לא רוצה לשנות דברים כי אני מקבל את החיים שלי באהבה ומודה עליהם באופן יום יומי, אני רוצה להוסיף לחיים שלי דברים. אף אחד לא אמר לי שאקבל אותם, כי תמיד יש את הסיכוי שזה פשוט לא נכון בשבילי עכשיו. אני סומך על הדברים, ואני מאמין בלב שלם שהחיים שלי לוקחים אותי למקום טוב. בעצם, אני כבר במקום טוב, הדברים רק הולכים ומשתפרים מדי יום. ולא רקעתי ברגלי- כל מה ששאלתי היה בקשה לטיפים לשחרר. ואגב, אני לא נצמד להצלחה הצלחה נצמדת אלי. ואו ההודעה שלך ממש עניינה אותי :)

GMjoy

New member
זה הכי חשוב - להסתכל על הדברים נכון../images/Emo13.gif

אם בעצם אני צריך לחיות את מה שהעולם חושב שאני צריך לחיות ולא את מה שאני רוצה לחיות- זה לא נקרא גורל? שבעצם פוסל את מהות הסוד? - זה לא גורל - זה המסלול שהנשמה בחרה לעבור כאן - תיקון. כל עוד אתה מרוצה ממה שאתה חווה - זה לחוות תיקון. כל אתה מרגיש טוב עם עצמך מאיפה שאתה נמצא - אתה משרת את התיקון הנשמתי שאליו הגעת לפה. מה שחשוב זה - להסתכל על הדברים בצורה נכונה, ולתת זרימה חופשית לכל. מה שכתב מדען חלל, זה מאוד נכון ויפה, לדעתי

בדיוק

החיים הרבה יותר מורכבים מהפשטניות שהסוד מציג אותם. אנחנו לא פה כדי לבקש דברים ואז לקבל אותם.. קורה פה משהו עמוק הרבה יותר, שקשור לחוויה כולה, לצמיחה, לעומקים ולתהליכים רב מיימדיים שאנחנו עוברים בסינרגיה עם כל שאר הקיום והטבע. סמכו עלי בקטע הזה.. האתגר הכי קשה שיהיה לכם בחיים האלה זה לא להשיג, אלא לשחרר. לא לשלוט, אלא להרפות מהרגל השליטה. הניסיון להשיג דברים בחיים בשיטה זו או אחרת כבר מגיע ממקום של שליטה ופחד. אגב בגלל זה כשאנשים רק נחשפים לסוד ומזמינים דברים קטנים בשביל הכיף שבניסוי זה עובד להם .. וכשהם רוצים ליישם את זה על משהו משמעותי זה לא עובד. הדברים המשמעותיים בחיים שלנו קשורים לתהליך הגדילה שלנו, אנחנו לא יכולים לבטל את התהליך הזה ע"י שום שיטה בעולם, אנחנו חייבים לעבור אותו. בגלל זה אני תמיד אומר שהדבר היחיד שצריך ללמוד לעשות בחיים האלה זה פשוט לתת להם לקחת אותנו, להתמסר במקום להתנגד. ההתמסרות כבר תעלה את כל התשובות, השחרור יביא זרימה, הזרימה תביא אושר.

GMjoy

New member
מדען חלל, ניסחת את הדברים בצורה הכי טובה!!!

תודה לך על 2 ההודעות הנהדרות האלה, וחג שמח!!!

למעלה