לשחר

tamar13

New member
לשחר

למרות שזה לא משנה לך,אני חוזרת בי מפליאתי.נעלמה בעיני תגובתך מאתמול לגבי הארועים.תגובה עינינית וחמה.לא היה טעם להטפל לשגיאת קולמוס וללעוג כדי לגרום נחת לחבריך.מיד כשראיתי את הטעות(אחרי ששלחתי)ידעתי שזו תהיה תגובתך.חבל שחוכמתך מנותבת לדברים הטפלים.(למרות שידיעת העברית שלי אינה מושלמת איני מתביישת בה)דע לך כל מה שכתבתי אמת לאמיתה וקצה קרחון אבל אין טעם לנסות להוכיח .כיון שמערכת אטומה קשה לשכנע.כל התכתובת בפורום הוכיחה זאת.

לא הבנתי כל כך על מה המהומה

אבל אם יש לך מה לאמר אני מניחה שיש מי שיהא האוזן הקשבת. תרשמי לעצמך את הדברים על דף נייר, תעשי בהם סדר ותשלחי לנוגעים בדבר. אני מניחה שברגע שהדברים נרשמים בפורום הם לעיני כל, אך כנראה שלא אנו הכתובת גם בפתרון.. ההתנצחויות הללו כאן לא תורמות ובטח לא יעזרו..

לתמר...

אני מציעה שתרדי מהעץ שבחרת לטפס עליו ותמצאי לעצמך אדם אחר להעביר עליו ביקורת. להגיד שאורית מנותקת ממערך הדיור בת"א זה פשוט מגוחך, מספיק לדפדף אחורה ולראות את הידע הנרחב של אורית בכל התחומים שקשורים לאדם עם פיגור מגיל צעיר ועד בכלל בשביל לדעת שמגוחך להאשים אותה. חוץ מזה לידיעתך ביקרתי עם אורית מס' פעמים במערך הדיור שלה, חבל שלא עמדת מהצד וצפית באהבה ובאושר של החניכים כשהם רואים אותה, היא מכירה את כולם בשמות ונמצאת איתם בקשר כמעט יומיומי. הבוקר שוחחתי עם אורית ושאלתי אותה על הנציגים של הדיור המוגן בהנהלה וגם כאן מסתבר שהאשמות שלך רחוקות מאוד מהמציאות, ולדברי אורית יש 2 נציגים של הדיור המוגן בהנהלה (אבא ואח), ואני כמובן מאמינה לאורית ולאמינות שלה ולא לאדם שמסתתר בפחדנות מאחורי זהות אנונימית. אין לי מושג מה מסתתר מאחורי "הסגנון שלך" בתור אישה שמפגינה אומץ רב ולקחה על עצמה להילחם בכל המערכת ולזעוק את זעקת הילדים,הייתי מצפה ממך לחשוף את זהותך ואת מקורות האינפורמציה שלך רק אז אולי אנשים יתחילו להתייחס ברצינות לדברייך. אם יש לך את האומץ להאשים אני מצפה שיהיה לך גם את האומץ להתעמת עם האנשים שאותם את מאשימה. ואל תתחבאי לי עכשיו מאחורי התירוץ שאם תחשפי את עצמך זה יפגע בילדתך. עמיקם ואורית הם אנשים יקרים ואמינים בעיני ציבור גדול של משפחות בארץ הזו ואין סיכוי (כפי שציינה אורית כשאמרה שהייתה מקבלת בשמחה את בתך למערך הדיור שלהם) שאת וילדתך הייתן נפגעות עקב החשיפה. אמרת לשחר שכל מה שכתבת זו אמת לאמיתה... כנראה שהאמת שלך היא השקר של מישהו אחר. שבת שלום סיגל

tamar13

New member
באמת!!

באמת חסרת במערכת ההגנה על אורית לו אורית היתה כנה אתך היתה מספרת לך את האמת,ולא כפי שכביכול כתוב בפרוטוקול.והיכן ועד ההורים שחפשתי אותו במשך חודשים?משלא מצאתיו פניתי לפורום.איני רוצה להמשיך כי באמת אין טעם.יתכן שהמסגרות בת"א טובות ורק אני האמא הטפשה מרחיקה את בתי לחדרה.מה לעשות יש גם הורים כאלה.אני מאחלת לך ולכל באי הפורום כל טוב ושבת שלום.

ניסיתי להתאפק...

אבל אני לא מצליחה, ואני חייבת להגיב לך תמר ולומר לך, שמאוד תמוה בעיניי שאת - עם כל הקשרים שלך ו"התפקיד המכובד" שגורם לך לדעת כל דבר ודבר שקורה באקים, דווקא לך לקח חודשים לחפש דבר כל כך קטן כמו שם של חבר הנהלה בת"א. האם לא עלה בדעתך להרים טלפון קטן למשרדי אקים ת"א במקום לבזבז חודשים כדברייך, להתייאש ולפנות לפורום? ואם כבר הגעת לפורום מדוע לא שאלת בצורה ישירה את אורית מי מחברי ההנהלה שלה מייצג את הדיור המוגן אני בטוחה שהיא הייתה שמחה לתת לך את האינפורמציה ולהפנות אותך אליו, אבל את כדרכך מעדיפה להפיץ שמועות וללכת סחור סחור מאשר להפנות פניה ישירה. להזכירך - גם שכבר פנית לפורום וביקשת להפנות אותך למשפחה בת"א, לא התייחסת לרצון של אורית לעזור לך. ולך אורית אני רוצה לומר... אני שמחה שלמרות כל האשמות המרומזות והשקרים של תמר, ולמרות שתמר הגדילה לעשות ודיברה על חוסר על כנותך אליי (במילים אחרות - קראה לך שקרנית), את בוחרת להתעלם ממנה כפי שאמרת שתעשי. אני ממש מבטיחה להשתדל לא להגרר יותר לויכוח הזה שהוא לא לכבודנו ולכבודו של הפורום. מצטערת... אבל מה לעשות ממש ניסיתי להתאפק אבל לא הצלחתי
סיגל

push

New member
../images/Emo178.gif

תגידי,את לא מתעייפת לפעמים? אני מקווה שאת משקיעה בטיפול בבת שלך את אותן אנרגיות שאת משקיעה פה על מנת לעורר ויכוחים וריבים. ואהמ עמיקם יש לך אפשרות לחסום גולשים שעושים יותר מידי בעיות

עמיקםרז

New member
ל-push

יש לי אפשרות לחסום גולשים, אבל אין לי כוונה להשתמש בכך כדי לחסום את תמר או את עדן, למרות שאני מאוד לא אוהב את ההודעות שלהן בפורום. למען חופש הדיבור והכתיבה, נצטרך להמשיך לסבול את הודעותיהן, מה גם שלפעמים (לעיתים רחוקות מידי לצערי...) יש גם דברים של תבונה בהודעות אלה, כמו הצעתה של תמר לחייב כל מטפל במסגרות לאנשים עם פיגור לעבור קורס עזרה ראשונה והחיאה, שאני רואה בה הצעה חשובה וקונסטרוקטיבית. חבל רק שהדברים החיוביים עטופים בכל-כך הרבה דברים מהסוג האחר, עד שבתוך כל הרפש הזה הדברים החיוביים הולכים לאיבוד... ב ב ר כ ה , עמיקם

למעלה